Běhání nikdy nebylo zábavnější. Vyzkoušejte novinku v podobě hodinek Polar Pacer Pro

Běhání nikdy nebylo zábavnější. Vyzkoušejte novinku v podobě hodinek Polar Pacer Pro
Zdroj: Polar

Finská značka Polar je známá svými multisportovními hodinkami. Nyní ale zvedla laťku ještě výš a pro milovníky běhání si připravila novou řadu hodinek Polar Pacer Pro. Revoluční model určený pro běžce všech úrovní se stane srdeční záležitostí, kterou již nebudete chtít sundat z ruky. Vedle pokročilé technologie měření tepu ze zápěstí nebo nastavení správné intenzity tréninku na základě osobních výkonů nabídne také novinku v podobě tréninkového programu FitFlex.

Redaktor
Redaktor 08. 06. 2022 10:50

Nová vlajková loď Polar Pacer Pro potěší všechny aktivní běžce a nadšence sportu. Běžecké hodinky mají krásné tělo a lehkou konstrukci s novými i léty prověřenými funkcemi. Díky tomu se stanou užitečným pomocníkem a podporou po celou dobu vaší běžecké dráhy, od prvního kilometru až po maraton.

Pro začátečníky i pokročilé 

Voděodolné běžecké hodinky Polar Pacer Pro jsou ultralehké, s vysoce výkonným procesorem a obsahují rozsáhlou sadu pokročilých tréninkových nástrojů, jež vám pomohou zlepšit kvalitu běhu i výkonnost. Nový personalizovaný průvodce FitFlex může navíc začátečníkům ukázat, jak bezpečně zlepšit svou kondici s ohledem na osobní profil, tepovou frekvenci nebo vytyčené cíle. Funkce FitSpark zase pomůže naplánovat přesný tréninkový plán, který denně přizpůsobí konkrétním potřebám jednotlivců. 

Hodinky vedle běhu dokážou monitorovat také silový trénink, aerobní cvičení nebo další druhy aktivit včetně chůze, kvality spánku či svalové regenerace těla přes noc. Populární je mimo jiné i chytrá aplikace FuelWise, která vás na základě odhadované intenzity a délky tréninku upozorní na doplnění tekutin a sacharidů v těle tak, abyste měli dostatek energie k podání co nejlepších výkonů. Novému modelu nechybí ani technologie Training Load Pro, jež měří komplexní tréninkovou zátěž v závislosti na svalové, kardio nebo subjektivní zátěži. 

Tenké a lehké tělo s hliníkovými detaily 

Výjimečné nejsou jen svými technologickými vlastnosti, hodinky, na první pohled zaujmou také atraktivním vzhledem. Přestože se podobají ikonickému modelu V2, jsou ještě o poznání tenčí a lehčí, navíc doplněné o hliníkové prvky v podobě rámečku nebo přepínacích tlačítek. Díky reflexnímu barevnému displeji uvidíte své statistiky za každého počasí a ultratenké sklo zajišťuje maximální odolnost. Na jedno nabití vydrží až 35 hodin tréninku s plně zapnutým sledováním GPS a srdečního tepu. Bez zapnuté GPS je pak můžete používat i týden v kuse.

Polar

Dostupné jsou v několika barevných provedeních – černá, vínová červená, tmavě modrá a bílo-červená. Kombinovat můžete různé druhy vyměnitelných řemínku, od látkových přes silikonové až po elegantní, kožené. 

Návrat ke kořenům

To, že je značka Polar předním výrobcem multisportovních hodinek a zároveň zakladatelem oboru měření tepové frekvence, dokládá i její historie sahající do roku 1977. Tehdy při tréninku na lyžařské trati vznikla myšlenka na přenosný monitor tepové frekvence. Právě název Polar Pacer v minulosti firma vymyslela pro své první měřiče srdečního tepu. Dnes tak pojmenovala hodinky, které mají ovládnout běžecký svět. Už teď ale finská značka patří ke světovým lídrům trhu, jejíž modely nosí na rukou velké množství vrcholových atletů, profesionálních sportovců i nadšených amatérů cvičící pro radost, lepší kondici nebo nižší hmotnost.

Nové Polar Pacer Pro budou na českém trhu dostupné od května letošního roku za cenu 7 990 Kč. Více informací naleznete na www.mujpolar.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články