Bohemian Rhapsody: Vychází oficiální kniha k filmovému megahitu oceněnému čtyřmi Oscary

Nyní vyšla i oficiální kniha k filmovému mega hitu Bohemian Rhapsody
Zdroj: JOTA
Nyní vyšla i oficiální kniha k filmovému mega hitu Bohemian RhapsodyMercury byl hvězdou první velikostiFilm je jednou velkou showHerci zahráli členy kapely důvěryhodně+ 20 fotek+ 21 fotek

Před nedávnem jsme se všichni zbláznili do velkofilmu Bohemian Rhapsody, který vypráví o životě legendární skupiny Queen a především pak o jejím zpěvákovi Freddiem Mercurym. Nyní se ale můžete dozvědět víc, v oficiální knize k tomuto filmovému hitu, která právě vyšla, totiž najdete i to, co se na plátna nevešlo.

Petra Járková
Petra Járková 11. 03. 2019 08:00

Film Bohemian Rhapsody, opuletní oslava rockové skupiny Queen a jejího nezapomenutelného frontama Freddieho Mercuryho, se stal nejnavštěvovanějším filmem v českých kinech. Společně s DVD nyní vychází i kniha, kterou od 27. 2. najdete ve všech knihkupectvích.

Knižní hit dokumentuje fantastickou cestu Freddieho Mercuryho a kapely na cestě k nesmrtelnosti. Obsahuje stovky jevištních i zákulisních fotografií členů kapely a jejich doprovodu: Freddieho Mercuryho, Briana Maye, Rogera Taylora, Johna Deacona nebo Mary Austinové a jejich hereckých představitelů v čele s famózním Ramim Malekem, který se do excentrického a zároveň křehkého Freddieho doslova převtělil a za svůj fantastický výkon po právu získal Oscara.

Autor Owen Williams nás zavádí do centra dění, v němž se film natáčel a nechává nás nahlédnout pod pokličku příběhu i práce na scénách, rekvizitách a kostýmech. Čtenáři se tak dostává do rukou výpravná připomínka nezapomenutelného filmového zážitku, jakým je Bohemian Rhapsody.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články