Cesta ke kráse: Kosmetička celebrit radí, jak o sebe pečovat a hýčkat se

Vlasta se krásou obklopuje neustále
Zdroj: Libotovska.cz
Lobotovskou navštěvuje třeba herečka Tereza KostkováVlasta Libtovská vydala novou publikaciZkrášlovat se k ní chodí i hvězdy z OrdinaceNová publikace Cesta ke kráse vás bude inspirovat+ 1 fotka+ 2 fotky

Co je to kosmetika? Není jen prevencí proti stárnutí pleti a cestou ke zvýšení půvabu. Je spojencem v posílení sebevědomí ženy. Vlasta Libotovská, kosmetička, kterou vyhledávají české osobnosti i hvězdy světového formátu, vám o ní řekne víc.

Redaktor
Redaktor 09. 01. 2019 11:06

Nová kniha Vlasty Libotovské ve vás probudí chuť o sebe pečovat, rozmazlovat se a zkoušet ověřené receptury, které se osvědčily již u mnoha žen.

Krása není trvalá, proměňuje se spolu s námi. Je odrazem našeho zdraví, psychiky a péče, kterou sobě věnujeme. Péče je alfou a omegou, základním stavebním kamenem kosmetiky. Začít se sobě více věnovat lze kdykoliv. V knize Cesta ke kráse… aneb nikdy nekončící příběh, na které Vlasta Libotovská spolupracovala s Barborou Slavíkovou Literovou, najdete rady a triky vycházející z letité praxe vyhledávané odbornice. Každodenní rituály zlepší stav nejen vaší pokožky, ale i vaší duše.

„Začít o sebe více pečovat je jen otázka vašeho rozhodnutí. V této knize najdete moje rady a triky vycházející z mojí dlouholeté profese kosmetičky. Každodenní rituály zlepší nejen stav vaší pokožky, ale i stav vaší duše,“ říká autorka, která spolupracovala třeba i s hercem Seanem Connerym. „Jako bonus jsou jednotlivé kapitoly okořeněny o vtipné historky, které přinesl život přímo při péči o klientky,“ dodává autorka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články