Čokoládový svatý Valentýn? Otestovali jsme novinku od Milky

Čokoládový svatý Valentýn? Otestovali jsme novinku od Milky
Zdroj: Milka

Vyděšeně koukáte do kalendáře a říkáte si: To už je 14. února? To už je svatého Valentýna? Nemusíte panicky shánět dárek pro svůj protějšek, letos vám práci usnadníme. Otestovali jsme pro vás novinku od Milky. Darujete lásku a dobrotu v jednom.

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 02. 2022 07:30

Zmiňovanou novinkou jsou lahodné pralinky z alpského mléka s jemnou lískooříškovou náplní ve speciální valentýnské edici. Překvapte svoji lásku symbolem lásky, srdcem plným čokoládové dobroty. Zamilovaný design čokolády je přesně to, co chceme na Valentýna dostat! I love Milka obsahuje dvacet pralinek, zbude tak dost pro vás a budete se moci i podělit!

redakce

Tomáš s Katkou Valentýna sice slaví, ne však nijak okázale. Tomáš přinese každý rok partnerce květinu a čokoládu, ona pro něj pořizuje většinou parfém nebo třeba lístky do kina, které si potom společně užijí. Právě Tomáš novinku od Milky ochutnával.

„Přiznávám, jsem fanoušek Milky, nejraději mám klasickou, bez náplně, bez příchuti. Mám na ní rád, že se rozplyne na jazyku, nezůstane po ní hořkost v krku a nemám po ní žízeň, jako po jiných čokoládách,“ pochvaluje si Tomáš.

redakce

Rád se proto chopil ochutnavače valentýnské edice pralinek. Nadchlo ho právě to, že jsou plněné lískooříškovou náplní. A právě proto, že Valentýna si s Katkou sice připomenou, ale neprožívají ho, považuje pralinky v balení v podobě srdce za ideální možnost, jak svoji lásku dát najevo.

Jemná náplň, která nevytéká

„Na pralinkách obecně mi vadí, když nevím, co je uvnitř. Nemám rád přeslazenou náplň, nefandím v čokoládě ani koňaku a rumu. Lískooříšková náplň byla vážně jemňoučká, nevytékala z pralinky, když jsem do ní kousl a jako bonus náplň příjemně křupala,“ popisuje Tomáš test dobroty.

Milka

Osobně mu vyhovovala velikost každého čokoládového bonbonu, stejně tak i obsah balení. „Možná by ale někdo ocenil i menší počet pralinek v balení. Já vím, že si víc než dvě tři dovolit kvůli zdraví nemůžu a zbytek schovám na další dny.“

Mléko a kakao

Milka, kterou každý zná díky ikonické fialové krávě, je tradičním výrobcem čokolády. Zakládá si na tom, že pro její výrobu je více než 100 let používáno výhradně mléko z alpské oblasti, konkrétně z údolí a horských průsmyků Alp a Alpského předhůří. Věděli jste ale, jak vzniklo jméno oblíbené čokolády? Jde o spojení slov mléko a kakao.

redakce

Nyní navíc máte šanci pochutnat si na Milce a ještě vyhrát velmi atraktivní cenu. Stačí zakoupit jakýkoliv produkt Milka, schovat si účtenku, zaregistrovat ji na  www.soutez.milka.cz a pak už si jen držet palce. Hraje se o Milkabox plný dobrot, voucher na wellness víkend pro dva a voucher na smart TV.

Plusy valentýnské edice pralinek od Milky

+ náplň nevytéká z pralinek

+ náplň je jemná a křupavá a není přeslazená

+ atraktivní valentýnský design

Redakce lifee.cz

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články