Cristiano Ronaldo slaví 35. narozeniny: Fotbalistův otec byl opilec, hrozil mu konec kariéry

Cristiano Ronaldo je portugalský fotbalista a reprezentant, mistr Evropy z roku 2016. Od roku 2018 nastupuje za italský klub Juventus FC, kam přestoupil po devíti letech v Realu Madrid. Jedná se o komplexního hráče považovaného za jednoho z nejlepších fotbalistů světa.
Zdroj: Profimedia.cz
Cristiano Ronaldo je portugalský fotbalista a reprezentant, mistr Evropy z roku 2016. Od roku 2018 nastupuje za italský klub Juventus FC, kam přestoupil po devíti letech v Realu Madrid. Jedná se o komplexního hráče považovaného za jednoho z nejlepších fotbalistů světa.Svoji profesionální kariéru zahájil ve Sportingu Lisabon, kde předtím hrál za juniorské týmy. Ze Sportingu v roce 2003 přestoupil za 12,24 miliónů liber do Manchesteru United.V létě 2009 přestoupil za 80 milionů liber (94 milionů eur) do Realu Madrid, což ho do roku 2013 činilo nejdražším hráčem světa.Stal se držitelem Zlaté kopačky za sezóny 2007/08, kdy v Manchesteru United nastřílel za sezónu 31 ligových branek, a 2010/1, kdy se 40 góly zajistil Realu Madrid 2. místo v La Lize. Získal i cenu Zlatý míč za rok 2008 a 2016 a v letech 2013 a 2014 Zlatý míč FIFA.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jméno Ronaldo dostal podle amerického prezidenta Ronalda Reagana, který byl oblíbeným hercem i politikem jeho otce. Vyrostl v chudobě a pokoj sdílel se třemi sourozenci. Dnes patří k nejbohatším a nejúspěšnějším sportovcům světa. Koluje kolem něj mnoho tajemství a o jeho aroganci se vyprávějí romány.

Petra Járková
Petra Járková 05. 02. 2020 07:00

Portugalský krasavec Cristiano Ronaldo má několik tajemství či stinných stránek života, o kterých nemluví a nerad na ně vzpomíná. Ať už jde o matky jeho dětí, alkoholismus otce nebo spekulace o sexuální orientaci.

Alkohol je prokletí

Málokdo tuší, že fotbalistův otec byl silný alkoholik a Ronaldo tak neměl úplně idylické dětství. Pití propadl v době, kdy ho dospívající syn nejvíc potřeboval. Sice svou rodinu nijak netýral, ale nikdy tu nebyl, což Ronaldo nesl velmi těžce. Dodnes se prý s otcovým pitím nesrovnal a opilé lidi nemá rád.

Sexuální orientace

Je Ronaldo na ženy nebo na muže? O téhle informaci se už léta spekuluje. V roce 2015 se očekávalo, že fotbalista přijde s coming outem, ale nestalo se tak, takže fanouškům nezbývá nic jiného než nadále spekulovat. Sám k těmhle otázkám mlčí a chlapsky se nepřizná.

Ošklivák na střední

Dnes o sebe fotbalista, známý metrosexuál, dbá až přehnaně. Není proto divu, že se každoročně umisťuje na horních příčkách žebříčků o nejpřitažlivější muže světa. Na střední prý ale vypadal jako skřet, byl ošklivý a nikdo o něj nejevil zájem.

Náhradní matky

Talentovaný fotbalista říká, že je pro něj rodina to nejdůležitější a chce mít sedm dětí. Zatím na splnění cíle odvážně pracuje. Jako první se mu narodil syn Cristiano junior. Ve Spojených státech mu ho porodila náhradní matka, jejíž identitu nikdy neprozradil. Další děti, tentokrát dvojčata, mu porodila také náhradní matka. Ani o její totožnosti se nehodlá fotbalista bavit. Zatím poslední v řadě je dcera Alana Martina, kterou má s aktuální přítelkyní Georginou Rodriguez.

Trénink se závažími

Během dospívání trénoval se závažími na nohou, protože věřil, že pak bude bez závaží rychlejší. Fotbalu obětoval vše, každý den trénoval až do naprostého vyčerpání, aby byl dnes tam, kde je. Za jednu fotbalovou sezónu prý sprintuje 900krát častěji než sprinter na olympiádě.

NA ŽIVOT CRISTIANA RONALDA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články