Dermatoložka Šárka Slavíková: "Jedině zdravá pleť může být krásná!"

Pleť je důležité vždy důkladně vyčistit.
Zdroj: Pixabay

MUDr. Šárka Slavíková působí jako dermatoložka na klinice estetické medicíny My Best Care, kde se specializuje na estetickou dermatologii. Klienti ji vyhledávají například kvůli léčbě problematické pleti, problémy s akné a také ohledně korektivní dermatologie.

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 06. 2020 09:55

Je tedy zvyklá řešit různorodé problémy s pletí a s tím souvisí také používání kvalitní kosmetiky. Šárka doporučuje jihokorejskou značku Jeu'Demeure a nás zajímalo, v čem je tato kosmetika jiná a jaké produkty vlastně nabízí.

Můžete v krátkosti představit značku Jeu‘Demeure? V čem je její síla?

Jeu’Demeure je jihokorejská značka kosmetických produktů, která je velmi inovativní a která si na trhu získává čím dál více příznivců. A není se čemu divit. Tato kosmetika je velmi účinná v řešení různých problémů s pletí a využívá k tomu látek, které jsou obsažené v lidském těle. Jedná se o peptidy, které jsou našemu tělu vlastní, a proto jsou velmi dobře snášeny. Díky dalším přírodním látkám se z této značky stává vysoce kvalitní kosmetika, kterou se nezdráhám doporučovat. Produkty jsou navíc šetrné k životnímu prostředí a jejich škála je velmi široká.

My Best Care

Na jaké problémy se kosmetika zaměřuje? Je vhodná pro každého?

Kosmetika pomáhá řešit různé problémy s pletí, ať už se jedná o stárnutí kůže a vrásky, akné, ekzémy atd. Řídí se pravidlem, že jedině zdravá pokožka může být krásná a to stejné tvrdím i já. Proto se laboratoř Cellicon Lab, která stojí za touto kosmetikou, soustředí na vývoj takových produktů, které může používat celá rodina. Klientky na klinice jí mají velmi rády a celkově na tuto kosmetiku máme skvělé ohlasy.

My Best Care

V čem je tato kosmetika jiná, než jsou klasické značky z drogerie?

Oproti klasické kosmetice v drogerii se tato značka zaměřuje na skutečně komplexní péči o pokožku. Je vhodná pro všechny typy pleti a její používání je podpořeno studií opravdových odborníků. Ty se poctivě věnují řešení problémů s pletí klientů po celém světě a díky těmto zkušenostem a vlastnímu technologickému vývoji umí Jeu'Demeure  kombinovat různé přírodní ingredience, účinné látky a peptidy právě tak, aby vyřešila různé problémy s pletí. Jejím stavebním kamenem jsou peptidy, velmi kvalitní betaglukan z kvasnic a také gluthation, který je znám z „injekcí krásy“. Všechny látky, které se v Jižní Koreji při výrobě používají jsou, pokud je to jen trochu možné, z přírodních zdrojů. Samozřejmostí je, že kosmetika neobsahuje žádné toxické látky.

My Best Care

Říkáte, že tato kosmetika obsahuje peptidy. Co je to vlastně je a proč se u produktů Jeu'Demeure používají?

Je to spojení několika aminokyselin, které dokáží v tomto uskupení ovlivňovat chování buněk a umí tak stimulovat např. přirozenou tvorbu kolagenu. Jsou velmi účinné v boji proti vráskám, vyhlazují ty jemné a předchází tvorbě těch nových. Umí také regenerovat pleť, zpevňovat postavu, odstraňovat pigmentové skvrny nebo podporovat růst vlasů. Velmi účinné jsou například i v léčbě akné. Dokonce celé jedna kosmetická řada s názvem AC CONTROL je zaměřená na léčbu akné a má skvělé výsledky.

My Best Care

Jaké produkty jihokorejská značka nabízí?

Nejedná se jen o kosmetickou řadu pro zkrášlení, ale především pro řešení různorodých problémů s pletí. Našim klientům je k dispozici opravdu pestrá škála přípravků, které se používají na odlíčení pleti, na hloubkové čištění, ošetření a samozřejmě také k doplnění potřebných vitamínů, minerálů a k hydrataci. Mezi produkty tedy nechybí odličovače a peelingy, tonika, esence i séra a také revoluční plátýnkové masky. Samozřejmostí jsou také kvalitní pleťové krémy.

My Best Care

Kolik času používání této kosmetiky zabere? Je vhodná pro každodenní péči o pleť?

Kosmetika Jeu'Demeure  byla vyvinuta právě pro každodenní péči o pokožku, a to tak, jak to umí korejské ženy. Ty jsou známé tím, že o svou pleť umí pečovat, a tak jim to pak také vrací. Měli bychom si vzít z Korejek příklad a používat celou řadu produktů od čištění, tonizace, různých sér, masek a krémů. Jedině tak udržíme naši pleť v kondici a předejdeme vráskám, pigmentům a jiným problémům. A to za tu trochu času navíc podle mě stojí.

Kosmetiku Jeu'Demeure s akční slevou 25% (použijte kód SLEVA25) můžete zakoupit zde.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články