Dokonalá parádnice: Udělejte svým holčičkám radost krásným beauty setem

Dokonalá parádnice: Udělejte svým holčičkám radost krásným beauty setem
Zdroj: Mikro Trading

Všechny z vás, co mají doma holčičky, jistě znají to, že si bez dovolení půjčují vaše šminky. Občas je zničí, vysypou nebo rozdrobí, a pak je oheň na střeše. Pořiďte jim tedy jednu z krásných sad pro malé parádnice plných třpytivých zkrášlovadel. Radost bude veliká, tím si buďte jisti!

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 10. 2020 08:00

Všechny holčičky se touží stát princeznami, tanečnicemi, zpěvačkami, herečkami nebo svými maminkami. Všechny tyto ženy jejich života mají jedno společné- líčí se. A malé holčičky jim zpravidla závidí vystínované oči, červené rty a nalakované nehty.

Stop používání maminčiných šminků

Často se pak stane, že vám vaše milovaná dceruška sáhne do kosmetické taštičky a než se nadějete, váš make-up a stíny za několik set jsou rozpatlané všude tam, kde nemají být. Lak na nehty leží vylitý na podlaze a rtěnka je v lepším případě na obličeji vaší dcery, v tom horším na zdi, kam vám chtěla napsat vzkaz z lásky, když se při malování vaší dekorativní kosmetikou začala nudit.

Mikro Trading

Tip na dárek

Vánoce se blíží, proto je ideální čas vymyslet takový dárek, který vaši holčičku nejen potěší, udělá ji tou nejkrásnější princeznou, ale ušetří vám i nějakou tu korunu, když neustále nebudete muset doplňovat své zásoby kosmetiky a šminek.

Roztomilé sady pro holčičky

Skvělou volbou jsou praktické a roztomilé beauty sety pro malé parádnice, které obsahují kromě pestrých laků na nehty také lesky na rty. Vždy se můžete těšit na stylové lahvičky, pestré barvičky, třpytky kam se podíváš a v neposlední řadě milé doplňky jako například princeznovský prstýnek nebo přívěsek na klíče s mini leskem.

Mikro Trading

Pochvala potěší

Jedno je jisté, ať už sáhnete po jakékoliv sadě Pretty Perfect, nemusíte se bát, že uděláte chybu. V každé si vaše malá princezna najde to své a můžete si být jisti, že ji dárek zabaví na pěkně dlouhou chvíli. Nezapomeňte jí po finální proměně nový vzhled pochválit a říci, že je stejně krásná, jako její oblíbené princezna. V tu chvíli budete ta nejlepší maminka na světě!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články