Dokonalost sama. Novinka od Huawei přináší nejpůvabnější smartphone současnosti

Dokonalost sama. Novinka od Huawei přináší nejpůvabnější smartphone současnosti
Zdroj: Huawei

Krása ženy vždy zaujme, nezřídka dokonce uchvátí. Tak proč ji nepodtrhnout i stylovým, elegantním a vkusným módním doplňkem v podobě smartphonu? Čerstvá novinka Huawei P60 Pro spojuje luxusní, a přitom decentní design, se špičkovými funkcemi a schopností tvořit fotky, ze kterých vaše publikum na sociálních sítích doslova padne na zadek.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 30. 05. 2023 08:00

Láska na první pohled

Říká se, že láska na první pohled v současnosti neexistuje, ale to u telefonu Huawei P60 Pro rozhodně neplatí. Už na první pohled vás zaujme jeho sofistikovaný design v barvě Rococo Pearl s lesklou perleťovou texturou, který je inspirovaný perlovou strukturou a každý kus má svůj jedinečný neopakovatelný vzor. Světlé tóny bílých linií z něj dělají elegantní módní doplněk, který lze skvěle kombinovat s jakýmkoli stylem. Pokud chcete působit elegantně, dokonale se hodí k formálním outfitům. Vyniknete s ním také na každé party, a pokud toužíte po decentním looku, například na rodinné oslavě, můžete se na něj vždy spolehnout. Huawei P60 Pro bez problémů zkombinujete s jakýmkoli outfitem.

Huawei

Na dokonalé fotografie

Touha po kráse nikdy nezestárne a u žen to platí dvojnásob. Díky novince od Huawei se však o vaší kráse nemusíte přesvědčovat, protože bude zvěčněná na každé fotografii. Huawei P60 Pro s 13 Mpx ultra širokým snímačem a 48 Mpx teleobjektivem získal ocenění DXOMARK, které mu na jeho seznam dokonalých vlastností přidalo i titul nejlepšího fotomobilu současnosti. A to dokonce i ve špatných světelných podmínkách. I při nedostatečném osvětlení totiž vytvoří stejně dokonalé a kvalitní fotografie jako na světle. Nemusíte se proto obávat, že celá vaše snaha o dokonalý look vyjde v nočním klubu nazmar – právě naopak. Díky špičkovému fotoaparátu Huawei P60 Pro budete na fotkách za hvězdu.

Krása je ukrytá v detailech, a pokud patříte k detailistkám, určitě o tom víte své. I proto by smartphone Huawei P60 Pro neměl uniknout vaší pozornosti. Díky špičkovému fotoaparátu dokáže vytvořit kvalitní a detailní fotografie i z velké dálky. Nechte se proto unést silou okamžiku a dovolte zachytit vaši krásu v každém detailu.

Huawei

Držte krok s dobou

Kolik toho musíte během dne stihnout? Máte občas pocit, že na to těch 24 hodin nestačí? Řešení je jednoduché, doběhněte dobu! Jak? Stačí si pořídit smartphone, který s vámi udrží krok. Tím nejideálnějším je bezkonkurenčně novinka Huawei P60 Pro, která kromě půvabného designu a nadupaného fotoaparátu nabízí mnohem víc. Oslní vás rychlým nabíjením. Na 50 % se nabije již za 10 minut, což je v dnešní době často záchrana. Stejně tak se může pyšnit dlouhou výdrží baterie, takže se na něj můžete i během náročného dne spolehnout.

Huawei P60 Pro je navržený pro jakékoli situace, které vás denně čekají. Je dostatečně odolný vůči pádu, prachu a stříkající vodě. Vydrží toho opravdu hodně, a to ho dělá ideálním společníkem pro aktivní ženy. O tom svědčí i rychlá odezva displeje a kvalitní procesor. Kombinace těchto dvou vlastností vám bez zbytečných problémů umožní mít spuštěných hned několik aplikací najednou. Mimochodem všechny vaše oblíbené appky do něj bez problémů stáhnete přes obchod AppGallery, za kterým stojí přímo výrobce. Právě proto je Huawei P60 Pro smartphone, který zvládne vše, co si zamanete. S Huawei P60 Pro můžete být krásná, svůdná, aktivní, a hlavně sama sebou. 

Huawei P60 Pro je na českém trhu k dispozici za cenu 28 999 Kč u všech maloobchodních prodejců a na oficiálním e-shopu Huawei.  Až do 5. června dostanete k nákupu P60 Pro chytré hodinky Watch GT3 jako dárek.

Huawei

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články