Festival Ynspirology bude letos plný překvapení: Nenechá si ho ujít ani vítězka letošní SuperStar Anna Mašková. Kdy se můžete těšit na její vystoupení?

Famózní zpěvačka Tereza Anna Mašková se českým fanouškům představí na hlavní stagi.
Zdroj: oficiální zdroj

Letošní Ynspirology bude plné překvapení. Zúčastní se ho totiž i vítězka letošní SuperStar. Navštívíte příští víkend Žluté lázně?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 07. 2018 07:30

Vítězka letošní SuperStar Anna Mašková připravila pro české fanoušky parádní překvapení! Na poslední chvíli totiž potvrdila svou účast na letošním festivalu Ynspirology, který se koná již příští víkend v pražských Žlutých lázních. Stane se tak jednou z dalších hvězd, na kterou se můžou návštěvníci těšit!

Famózní zpěvačka Tereza Anna Mašková se českým fanouškům představí na hlavní stagi v neděli večer, do poslední chvíle přitom nebylo jasné, zda vystoupení na letošním již 3. ročníku oblíbeného festivalu mileniálů stihne. Tereza je totiž po svém vítězství v soutěži velmi vytížená a celý příští víkend má pracovní povinnosti na Slovensku. Kvůli českým fanouškům však udělá i nemožné a dorazí do Žlutých lázní přímo ze slovenských Košic.

Více informací o Ynspirology festivalu a programu naleznou zájemci na www.ynspirology.cz a sociálních sítích facebook.com/ynspirology a instagram.com/ynspirology.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut.cz. Dalšími partnery festivalu jsou Mercedes-Benz,

T-mobile, Adidas a Cesta za snem. Mediálními partnery: Evropa 2, TV Nova a Cosmopolitan.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články