Film Válka Roseových: Jak vypadají hlavní hrdinové po třiceti letech? Není to hezká podívaná!

Kathleen Turner, jedna z nejpopulárnějších amerických hereček 80. let.
Zdroj: Profimedia
Kathleen Turner, jedna z nejpopulárnějších amerických hereček 80. let.Jako dcera učitelky a diplomata strávila téměř celé dětství střídavě v Caracasu, Havaně a Londýně. V Londýně ji zaujalo divadlo, a tak začala navštěvovat Central School of Speech and Drama. Po otcově smrti se vrátila do USA, kde studovala dramatické umění na Southwest Missouri State University a na University of Maryland v Baltimoru.Filmovou kariéru Kathleen zahájila v roce 1981, a to hned hlavní roli ve snímku V Žáru vášně, kde si zahrála s Williamem Hurtem. + 6 fotek+ 7 fotek

Je tomu již třicet let, co se diváci mohli podívat na slavný film s Michaelem Douglasem a Kathleen Turner v hlavních rolích. Velká láska skončí nenávistí a touhou po smrti toho druhého. Jak dnes představitelé šílené manželské dvojice vypadají? Možná tomu ani neuvěříte! Zub času si prostě vybírá...

Petra Járková
Petra Járková 29. 09. 2019 16:00

Změna vzhledu

V 80. letech patřila Kathleen Turner (65) k nejpopulárnějším herečkám. Zazářila ve snímku Honba za diamantem a následujícím pokračování Honba za klenotem Nilu. V roce 1989 se objevila po boku Michaela Douglase ve filmu Válka Roseových, který dodnes patří mezi filmovou klasiku. Během posledních let se vzhled herečky začal extrémně měnit a její hlava začala připomínat kopací míč.

Problémy s pitím

Kathleen je ale formát a svoje problémy s pitím veřejně přiznala. Trpí totiž revmatoidní artritidou, která jí způsobovala obrovské bolesti kloubů. Herečka měla předepsané steroidy, které ale zmírnily bolest jen trošku, tak začala popíjet vodku. „Najednou mi bylo úplně jedno, jak vypadám. Nejdůležitější pro mě bylo zbavit se té příšerné bolesti,“ svěřila se herečka před pár lety o svých problémech.

Chodící zombie

Michael Douglas, který jednu dobu připomínal chodící zombie, se těší dobrému zdraví i ve svém věku. Jistě za to mohou geny – jeho tatínek, kterému je už 102 let, je stále naživu a fit.

Šťastné manželství

Devatenáctileté manželství s mladší herečkou Catherine Zeta-Jones také jistě dělá své. Douglas je obklopen dětmi, které má s Catherine – Dylanem a dcerou Carys. Herec má z předchozího vztahu ještě syna Camerona, díky kterému se stal dědečkem roční vnučky jménem Lua Izzy.

NA KATHLEEN TURNER SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: NA FILM VÁLKA ROSEOVÝCH SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VE 22:20 NA TV PRIMA

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články