Inspirujte se letošními novinkami a zajímavými tipy a užijte si chladné měsíce

Inspirujte se letošními novinkami a zajímavými tipy a užijte si chladné měsíce
Zdroj: Pixabay

Zamyslete se… Kdy jste si naposledy pořídili něco jen tak, prostě pro radost? Něco osobního, co vás potěší a zpříjemní vám podzimní plískanici a deštivé dny? Je to už dlouho? Tak to napravte!

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 10. 2022 08:30

Protože vy přece nejlépe víte, co vás potěší! Tak neváhejte a vydejte se na průzkum. A když už v tom budete, uložte si zajímavé tipy a nápady na později. Inspirace se vám bude hodit, až budete shánět vánoční dárky.

Doma jako na chalupě

Toprecepty

Na oblíbenou chalupu teď musíme na nějakou dobu zapomenout, zima není nejlepším obdobím, kdy na ní trávit volné chvíle. Tak si doma zatopte, uvařte si čaj nebo kávu a začtěte se do… Naší chalupářské kuchařky. Tahle novinka od Topreceptů je plná letně laděných receptů, které vás připraví na další chalupářskou sezónu. Nabízí nápady na zavařování, radí jak si poradit s úrodou ze zahrádky a přináší bezpočet dalších tipů. Další sezónu na chalupě tak začnete připravení na sto procent.

Nejlepší pivo je to, které si sám uvařím

Manboxeo

Chcete dát člověku dárek, který zaručeně ještě nikdy nedostal? Tak sáhněte po Domácím pivovaru Premium od Manboxeo.cz. V dárkové krabici je zabaleno veškeré vybavení a ingredience, které jsou potřeba k uvaření toho nejlepšího piva. Stačí přidat vodu, trochu pivovarnické lásky a počkat pár týdnů, než pivo uzraje. Vše od uvaření, přes kvašení až po lahvování zvládnete v pohodlí domova. Pivo si pak můžete vychutnat v nerezových chladících půllitrech, které jsou součástí dárkového balení.

Ozdobte se

Svět minerálů

Jedinečnou vibraci, barvu, tvar i silnou energii má každý minerál.  A vy vše z jmenovaného můžete využít pro svůj prospěch. Pořiďte si šperk z minerálu, který jednak podtrhne vaši eleganci, jednak umožní čerpat z kamenů vše prospěšné. Vždyť už ve starověkém Egyptě nosili lidé minerály na hlavách a kolem krku jako amulety na ochranu, aby byli lepšími vládci.

Ochutnejte Vietnam

Extrakurzy

Nový projekt, který v České republice nemá obdoby, to jsou Extrakurzy. Cílem platformy je předat zájemcům prostřednictvím online kurzů špičkové znalosti a dovednosti od předních českých expertů z oblasti gastronomie, výživy, fitness, etikety a z dalších oborů. Máte rádi exotickou kuchyni? Potom přesně pro vás je kurz asijských jídel pod vedením Khanh Ta, který absolvoval kurzy a stáže v Saigonu na Culinary Arts School a získával zkušenosti v hanojských bistrech. S bratrem nyní vlastní velmi úspěšnou restauraci Gao Den v Praze.

Dobrodružství i odpočinek

Pixabay

Víte, co se říká o Kapverdách? Že zde slunce svítí více než 300 dní v roce. Cestovní kancelář Blue Style vozí klienty na kapverdský ostrov Sal. Ráj tady najdou jak milovníci dobrodružství, které určitě zláká možnost potápění, surfování nebo kitesurfování, ale i ti, kteří chtějí odpočívat a relaxovat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články