Inteligentní zubní kartáček Oral-B iO: revoluční technologie iO

Inteligentní zubní kartáček Oral-B iO: revoluční technologie iO
Zdroj: Oral-B

Řada iO Series 8 přináší nejnovější zubní kartáček od Oral-B pro důkladnější čištění zubů. Oral-B iO přináší revoluční změnu ve světě sonických a elektrických zubních kartáčků. Jediné, co zůstalo, je ikonický kulatý tvar hlavy Oral-B. Hlavní změnou je nový lineárně magnetický pohon díky, kterému je kartáček mnohem tišší, produkuje méně vnitřního tření, zároveň nová technologie přenáší energii přímo do konečků vláken, přesně do míst, kde je nejvíce potřeba a vytváří mikrovibrace. Změn je opravdu hodně od vzhledu kartáčku až po barevný displej, který je zdrojem ještě většího počtu užitečných informací. K tomu nová aplikace, která poskytuje mnohem více pokynů a dat, která se postupně s tím, jak software lépe poznává návyky svého uživatele, zdokonaluje.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 24. 11. 2020 16:00

Inteligentní kartáček na zuby: tlakový senzor

Používání tohoto moderního zubního kartáčku je velmi snadné. Má dvě tlačítka: jedno umožňuje přepínat mezi různými režimy čištění, zatímco druhým se zvolený režim zapíná a vypíná. Integrovaný LED kroužek poskytuje vizuální zpětnou vazbu, takže okamžitě víte, jestli vyvíjíte správný tlak. Kromě toho vás magnetický kartáček iO od Oral-B pomocí vibrací informuje pokaždé, když uplyne 30 sekund čištění zubů a také o uplynutí doporučovaných 2 minut čištění zubů.

 Oral-B

Nový kartáček Oral-B iO má chytrý tlakový senzor, který Vás upozorní na správný tlak při čištění zubů. Pokud vyvíjíte malý tlak, tak LED kroužek svítí bíle. Pro nejefektivnější a zároveň bezpečné číštění zubů je důležité vytvářet správný tlak, který je indikován rozsvícením LED kroužku zeleně. Pokud vyvíjíte příliš velký tlak, LED kroužek zčervená. To vše vám umožní velmi rychle vytvořit zdravé návyky a podvědomě při používání kartáčku vhodně upravit sílu tlaku.

Oral-B

Moderní design: nový standard designu ve světě ústní hygieny

Pozornost upoutává moderní industriální design kartáčku iO. Je mnohem elegantnější, se zcela novým vzhledem vyměnitelných hlavic, které nejenže pevněji přilnou k tělu kartáčku, ale dají se také mnohem snadněji nasadit, díky velmi hladkému způsobu spojení. Vestavěný displej je jasný, snadno čitelný a plně barevný. Poskytuje rychlý přehled o tom, jaký režim čištění zubů je momentálně zvolen, dále zobrazuje stav nabití baterie a třeba vás i pochválí, pokud si zuby čistíte správně.

 Oral-B

Změnou designu prošla také nabíječka. Magnetický kartáček na zuby iO používá magnetické spojení a upouští o předchozích řešení. Díky tomu lze kartáček doplna dobít již za přibližně 3 hodiny. Displej informuje o úrovni nabití baterie, když je zubní kartáček na nabíječce, i po čištění.

Zubní kartáček s mobilní aplikací

Doprovodná mobilní aplikace, která je k dispozici pro systémy iOS a Android, umožňuje připojit váš iO zubní kartáček přes Bluetooth, takže zpětná vazba je ještě přesnější. Detekce polohy v aplikaci uživatelům ukazuje, který úsek zubů a jak dlouho byl čištěn, prostřednictvím jasného grafického znázornění.

 Oral-B

S postupem času se inteligentní aplikace začne učit a poskytovat rady, jak můžete vaši ústní hygienu zlepšit. Kromě toho do ní můžete sami zadat další informace, jako je použití dentální nitě nebo problémy s dásněmi po čištění zubů.

Oral-B iO můžete samozřejmě používat i bez doprovodné aplikace a dosáhnout tak profesionálních výsledků, avšak aplikace je skvělým způsobem, jak zlepšit své každodenní návyky. Detekce polohy čištění uživateli ukazuje část chrupu, kterou zrovna čistí. Detekce polohy monitoruje celkem šest samostatných úseků (tři nahoře, tři dole).

V balení nenajdete pouze samotný kartáček s hlavicí, ale také praktické cestovní pouzdro, separátní uzavíratelný držák na hlavice a již zmíněnou magnetickou rychlonabíječku.

Revoluční magnetický zubní kartáček Oral-B iO zvyšuje kvalitu čištění zubů a jeho inteligentní technologie jistě umožní mnohem svědomitější a profesionální domácí dentální hygienu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články