Jak nosit pánské tenisky stylově - inspirativní stylizace

Jak nosit pánské tenisky stylově - inspirativní stylizace
Zdroj: EOBUWIE.PL

Pánské tenisky patří k velmi žádaným modelům obuvi. Již více než deset let jsou stálicí nejen v našich ulicích, ale i na módních model. Jak nosit pánské sneakers stylově? Inspirujte se našim článkem.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 24. 03. 2021 08:00

Co jsou pánské tenisky?

Co přesně jsou sneakersy? V minulosti se jim jednoduše říkalo pánské tenisky, dnes však do této široké kategorie lze zařadit téměř všechny boty sportovního střihu. Neexistuje žádný obecný model tenisek. Každá značka se specializuje na jiný design a někdy i malý detail může jeden model odlišit od druhého. Tenisky lze šněrovat, zapínat pomocí lemu a dokonce i suchým zipem. Vždy mají rovnou podrážku, což však neznamená, že nemohou mít efektní platformu, která jim dává moderní nebo dokonce futuristický charakter.

Proč jsou tenisky tak populární? Velký význam má výjimečný styl některých celebrit, které se bez tenisek neobejdou. Inspirují tak široké publikum. Soustředění se na každodenní jednoduché kombinace přimělo muže po celém světě, aby ve svém oblečení chtěli pohodlí, komfort a trochu jemnosti. K šíření tohoto módního trendu přispěl také pouliční styl (streetwear), který je propagován mnoha celebritami. Postupem času se to, co bylo zpočátku považováno za rozmar a porušování nezpochybnitelných pravidel, stalo přijatelnou součástí každodenního života, a tedy - také mužského oděvu.

EOBUWIE.PL

Jak nosit pánské tenisky?

Jak nosit pánské tenisky podle nejnovějších trendů? Dnes nosíme sportovní obuv od rána do večera, zejména v době, kdy kancelářský dress code zažívá silnou krizi ve prospěch pohodlného ležérního oblečení. Kombinujeme tenisky prakticky se vším - od tepláků, přes oblečení pro cvičení v tělocvičně nebo běh, až po elegantní kalhoty a krátké šortky.

V současné době volně kombinujeme sportovní šatníky s bundami, kalhotami s puky a dokonce s kravatou. Tento akcent dodává stylingu originální charakter, nevyváženost a naznačuje dobrý smysl pro módní trendy. Kombinace tenisek s elegantními prvky outfitu samozřejmě nebude fungovat v každé situaci. V kreativních profesích nebo v kanceláři, kde neexistuje přísný dress code, je takový postup přijatelný a nepovažuje se za porušení stylingových pravidel. Pořiďte si pánské sneakers na modivo.cz a vyjděte vstříc novým módním trendům.

Tenisky si můžete vzít i k obleku

Tenisky s oblekem? Ano i tato kombinace můžete fungovat při dodržení našich rad. Tenisky či sneakersy budou skvěle vypadat, pokud zvolíte kontrast bot a kalhot. Nejlepší je vsadit na světlé, hladké tenisky s univerzálním charakterem. Tmavě modré kalhoty můžete také sladit s hnědými botami se sportovním střihem, čímž vytvoříte harmoničtější duo. Šněrovací tenisky jsou ideální pro jednoduché chino kalhoty nebo jiné modely v casual stylu. Zde si můžete dovolit spoustu volnosti při výběru barvy nebo konkrétního modelu. K takové sadě můžete snadno přiřadit téměř jakýkoli oděv: košili na knoflíky, teplý svetr, kardigan nebo polokošili.

Muži často kombinují tmavomodrý nebo šedý oblek s teniskama v bílé barvě a v létě je spárují s kraťasy téměř jakékoli barvy. Bílé tenisky jsou určitě neformální klasikou v pánské šatně, takže je vhodné mít doma alespoň jeden pár. Sladit je můžete i s černým oblekem a vytvořit tak tradiční černo-bílou kombinaci.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články