Jak vyzrát na zdražování? Naučte se nakupovat online levněji než obvykle

Jak vyzrát na zdražování? Naučte se nakupovat online levněji než obvykle
Zdroj: https://photodune.net

Zdražují se energie, ale také potraviny a spotřební zboží. Z analýz vyplývá, že jsou na tom Češi v rámci Evropy téměř nejhůře. Pro mnoho lidí, kteří nemohou nárazově zvýšit příjem, tak nastává doba šetření. Pokud patříte k milovníkům internetového nakupování a rádi byste si čas od času dopřáli své oblíbené zboží bez zbytečného stresu z příliš vysokých cen, máme pro vás několik tipů, jak nakupovat výrazně levněji než obvykle. Nejde o žádná kouzla ani komplikované postupy, naopak vás mile překvapí, jak jednoduché může takové shopování být.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 08. 09. 2022 15:26

Bezpečnost především – pozor na podvodníky

Těžká doba vždy přeje podvodníkům a v českých internetových vodách je jich bohužel víc než dost. Pokud při hledání levných produktů narazíte na prodejce, který je nabízí za podezřele nízké ceny, zpozorněte – a důkladně si daný e-shop prověřte. Solidní internetový obchod neskrývá informace o provozovateli a má v pořádku obchodní podmínky.

Nakupujete-li někde poprvé, nezapomeňte si před nákupem přečíst recenze na portálech jako Heureka či Zboží.cz. Na stránkách správce domény CZ nic.cz si můžete ověřit, komu doména patří a jak dlouho ji daný subjekt drží. Pokud se prodejce chlubí dlouholetou historií a množstvím spokojených zákazníků – ale recenze ani stáří e-shopu jeho tvrzení neodpovídají, jděte nakupovat jinam.

Používejte slevové kupóny

Dobrá zpráva je, že ušetřit můžete i v e-shopech, které nabízí zboží za standardní ceny. Jednoduchý „fígl“ spočívá v používání slevových kupónů. Pokud jste již někdy na internetu nakupovali, téměř jistě jste si na stránce nákupního košíku všimli pole označeného jako „slevový kód“ či „slevový kupón“ apod. Když do něj vložíte platný kód, automaticky se vám z ceny odečte sleva.

Na otázku, kolik peněz vám slevové kódy ušetří, neexistuje jednoznačná odpověď – záleží totiž na tom, jak často budete nakupovat a jaké slevy využívat. A zatímco někteří prodejci lákají na poměrně malé slevy, jiné neváhají slevit o desítky procent. Tímto způsobem lze ročně ušetřit třeba až několik desítek tisíc korun.

Kuponovník servíruje slevy jako na stříbrném podnose

Na otázku, kde slevové kupóny hledat, však odpověď známe. Stovky aktuálních atraktivních slev v prověřených e-shopech najdete pod jednou střechou na portálu Kuponovnik.cz. Navzdory široké nabídce okamžitě najdete to, co právě hledáte. Slevy jsou přehledně rozděleny do příslušných sekcí, a navíc můžete použít vyhledávání (stačí napsat název produktu nebo e-shopu).

Na Kupovníku se objevují slevy na všechny kategorie produktů. Seženete zde slevy na elektro, ale také na zboží pro zdraví a krásu, módu – oblíbená je například sleva na About You - či cestování. A pokud zrovna potřebujete nový parfém, mohla by vás zajímat Notino sleva.

Slevové kupóny nejsou českým fenoménem, stejně oblíbené jsou i v zahraničí. Nakupujete-li čas od čas ve slovenských e-shopech, nepřehlédněte slevy na sesterském portálu Kuponovnik.sk.

Naučte se vyčkávat

Slevové kupóny sice patří mezi vůbec nejoblíbenější způsoby, jak šetřit při nákupu na internetu, ale ne vždy se podaří najít tu správnou slevu. Pokud se vám stane, že určitý produkt ve slevě momentálně není, zamyslete se nad tím, jestli ho opravdu potřebujete hned. Když počkáte, pravděpodobně se nakonec do akce dostane a vy ho získáte za nižší cenu . Třeba v rámci výprodejových svátků blackfriday či cyber monday. Umět čekat a nákup si načasovat na správnou chvíli se zkrátka vyplatí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články