Jiří Pomeje a ženy jeho života: Něžná Michaela, hysterická Iveta i drsná Andrea

Jiří a jeho poslední manželka Andrea.
Zdroj: Profimedia
Takhle jsou vybavené pokoje v sanatoriu, kde Jiří trávil poslední dny.Jiří a jeho poslední manželka Andrea.Jirkovi se do posledních dní dostávalo té nejlepší péče.Pompézní svatba Ivety a Jirky a jejich prstýnky ze sedmikrásek.+ 14 fotek+ 15 fotek

Jiří Pomeje plnil bulvární plátky spoustu let, ať už díky svým mnohamilionovým dluhům, divokým manželstvím, ale i nevázanému stylu života, jaký žil. Zklidnil se vlastně až s narozením dcery Aničky, ale ani to nestačilo. Bylo to jeho první dítě. Ostatní životní partnerky a manželky mu potomka neporodily.

Petra Járková
Petra Járková 27. 02. 2019 08:00

V květnu roku 2017 lékaři herci, dabérovi, moderátorovi a producentovi Jiřímu Pomejemu diagnostikovali rakovinu hrtanu, která se následně rozšířila dál do těla. Herec svůj boj se zákeřnou nemocí prohrál včera 26. 2. v sanatoriu Na Pleši, kde se od Nového roku léčil.

Diváci si Jiřího Pomeje pamatují například ze série Playgirls, ke slávě mu pomohl i film Andělská tvář, kvůli kterému se ale velmi zadlužil. Naposledy si zahrál ve Vánočním Kameňáku.

Pomeje však bude navždy spjatý i s krásnými a slavnými ženami. Byl ženatý třikrát a ani jedno manželství nevydrželo.

Jeho první manželkou se stala něžná herečka Míša Kuklová, která s ním ale nevydržela a po pár letech od něj utekla, prý kvůli pití a nepřiměřenému chování. Na umělce nikdy moc hezky nevzpomínala, ale špínu na něj nikdy neplivala. Před pár měsíci, když už byl stav Jiřího velmi vážný, se dokonce nechala slyšet, že na něj vzpomíná, přeje mu jen to dobré a věří, že se dá dohromady. Líto jí bylo především jeho malé dcerky.

Druhou ženou, dokonce manželkou, kterou nesmíme v životě Pomeje vynechat, je zcela jistě princezna české pop music Iveta Bartošová. Jejich pompézní svatbu s kočárem taženým bílými koňmi a Ivetou jako Popelkou sice viděla celá republika, ale láska dlouho netrvala. Iveta následně na producentovi nenechala nit suchou, obviňovala ho z krádeží, vykřikovala do médií, jak se ho bojí, otázkou však zůstává, nakolik byla ještě tenkrát na alkoholu závislá Iveta při smyslech. Každopádně ani ji nepotkal pěkný osud. Po řadě životních eskapád ukončila svůj život v roce 2014 skokem pod vlak. Teď už je Jirka zase s ní a třeba jim to tentokrát bude klapat.

Poslední zásadní ženou života Jirky Pomeje byla Andrea Šťastná, no name holka, která díky Jirkovi vstoupila do světa showbyznysu a stala se z ní uznávaná Djka. Jirkovi před pěti lety porodila dceru Aničku a zdálo se, že se věčný bouřlivák konečně usadil a užívá si rodinného života. Pak se ale začalo proslýchat, že soužití páru není tak idylické, jak by se mohlo zdát, a na vině byl prý zase alkohol. Andrea se chtěla rozvést. Jenže v té době poprvé herci diagnostikovali rakovinu hrtanu a podstoupil šílených třiatřicet ozařování. Matka malé Aničky tedy od rozchodu ustoupila a stála první rok léčby Jirkovi po boku.

Když ale Pomeje zjistil, že je rakovina zpět, začal zase pít a žít nezřízeným způsobem života, na což se Andrea nemohla dívat a rozhodla se pro rozvod definitivně. Před pár měsíci, když už na tom byl herec s nezapomenutelným hlasem vážně špatně, žádost dokonce pozastavila, aby ho ještě více netrápila. Dle svých slov ale věřila, že se z toho dostane, už jen kvůli dceři Aničce, které teď musí říct, že tatínek umřel. Přestože sám Jiří s ní nekomunikoval, byla ve spojení s Pomejeho sestrou Petrou, která ji o manželově stavu informovala.  I tak pro ni byla včerejší manželova smrt šokem a velkou ránou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články