Dvě osudové ženy Jiřího Pomeje dnes mají narozeniny: Jedna je však po smrti a druhá se po padesátce fotí v plavkách

Princezna Jasněnka snad ani nestárne.
Zdroj: Profimedia
Herečka Míša Kuklová žila s Jiřím Pomejem 15 let.Takhle krásná Iveta v mládí byla.Kuklová si zahrála spoustu princezen.Bartošová byla považována za královnu popu.+ 28 fotek+ 29 fotek

Na krásné ženy měl zesnulý herec a producent ve svém životě štěstí. Ať už se jednalo o krásnou tmavovlásku s tváří panenky Michaelu Kuklovou, nebo smyslnou blondýnku s pěveckým nadáním Ivetu Bartošovou. Obě Jiřího osudové ženy dnes slaví narozeniny. Zatímco Iveta se svých 53. narozenin nedožila, Míša i ve svých 51 letech vypadá stále skvěle.

Petra Járková
Petra Járková 08. 04. 2019 08:00

První osudovou ženou, která má také dnes narozeniny, je hercova mnoholetá partnerka Míša Kuklová, která na soužití s Jirkou také nevzpomínala v dobrém.

Jiří Pomeje a Michaela Kuklová spolu strávili dlouhých 15 let života. Na začátku vztahu to vypadalo, že zamilované hrdličky nic nerozdělí, tento dojem veřejnost měla i po osmi letech. Nakonec se však ukázalo, že Jiřímu a Michaele to dlouhodobě neklape a herečka se pak nechala slyšet, že ačkoliv Jiřího milovala, nedalo se s ním žít. Nakonec se přiznala, že je Jiřímu nevěrná, a požádala o rozvod. Herec a producent doufal, že se jejich manželství ještě vzpamatuje, bohužel tomu tak nakonec nebylo a Jiří v roce 2007 na důkaz definitivního konce velké lásky hodil snubní prsten do Vltavy. Navíc Jirka prý pil a choval se nepřiměřeně. Nebylo se čemu divit, v té době ho totiž dostihly několikamilionové dluhy, které si nasekal kvůli filmu Andělská tvář.

Michaela i po rozchodu s Pomejem působila jako herečka, žádné aféry se kolem ní nekonaly a vypadá opravdu dobře a jednapadesát let by jí hádal jen málokdo.

Pomeje po Kuklové dlouho netruchlil, hned v roce 2008 se totiž oženil se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Ta ho paradoxně nemohla vystát do chvíle, dokud ho blíže nepoznala. Jiří jí dohodil práci v době, kdy o ni měla nouzi, nechal ji zkrášlit v nejrůznějších salonech a pomohl jí dostat se na vrchol, i když sám měl pracovní problémy. Z pouhých kolegů se zničehonic stali partneři a jejich pompézní svatba byla jednou z nejsledovanějších v Česku. Pohádkové manželství však dlouho nevydrželo, Iveta Jiřího v roce 2009 obvinila z krádeže peněz z její kabelky a po dlouhodobém trápení obou partnerů podala v roce 2010 žádost o rozvod. Jenže to už na tom byla Iveta špatně. Pila první ligu, polykala tuny prášků a pomalu přestávala vnímat reálný svět.

Jak dopadla, všichni víme. Svůj život 29. dubna 2014 ukončila skokem pod vlak. Zůstal po ní syn Artur, kterého měla s hudebníkem Ladislavem Štaidlem. Dnes by Bartošová oslavila své 53. narozeniny.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články