Komedie Věčně tvá nevěrná: Vlasákové museli zvedat na žebřinách zadek a vyměnit břicho za vypracované

Věčně tvá nevěrná je crazy komedie režiséra Milan Cieslar, který se do projektu pustil společně se seriálovým scénáristou Janem Míkou.
Zdroj: TV Nova
Věčně tvá nevěrná je crazy komedie režiséra Milana Cieslara, který se do projektu pustil společně se seriálovým scenáristou Janem Míkou.V hlavních rolích vystupují Lenka Vlasáková a Saša Rašilov.Po základní škole v Horních Počernicích a gymnáziu v Praze 9 vystudovala obor herectví na pražské DAMU. Již v průběhu studia hostovala v Divadelním spolku Kašpar, po absolutoriu byla sedm let v angažmá v Divadle Rokoko.Poté se věnovala zejména mateřským povinnostem, pohostinsky vystupuje na různých pražských scénách, patří k předním filmovým a televizním herečkám, spolupracuje s rozhlasem a dabingem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Bláznivá komedie Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara a seriálového scenáristy Jana Míky vás dovede do prostředí nevěr a krize středního věku. Bohužel se však nepovažuje za ty zdařilejší a filmovými kritiky je dokonce považována za propadák. Podívejte se na ni a zhodnoťte kvalitu snímku sami.

Tomáš Polák
Tomáš Polák 27. 09. 2019 16:00

Nevěra jako lék

Josef a Miluška jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta, která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Po několika zápletkách tento úkol svede manžele opět dohromady.

Chybějící humor

Modelové charaktery jako záletný manžel nebo domácí puťka jsou v příběhu, který často postrádá logiku, záměrně vedeny do trapných a morálně pokleslých situací, jež bohužel postrádají kýžený humor.

Nic se nevysvětluje

Po několika minutách sledování máte pocit, že jste v půlce příběhu, nic se nevysvětluje. Smysl tím pádem nedává absolutně nic, ani posloupnost děje nebo chování postav.

Kapela Smeč

Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách.

Asistent zvedal Vlasákové nohy

Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy.

NA SNÍMKY Z FILMU VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

TIP REDAKCE: NA SNÍMEK VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ SE PODÍVEJTE DNES NA TV NOVA OD 20 HODIN

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články