Ovocná očista: Za tři dny zhubnete a budete se cítit dobře

ovocné šťávy, smoothie, ovoce
Zdroj: Pinterest
Třídenní detox je ideální, pokud chcete rychle zhubnout.Po tuto dobu konzumujete jablka. Pokud nejste jejich milovníci, můžete je kombinovat s jinými druhy ovoce. 2. den

snídaně - 200 g ananasu, svačina - jablko
oběd - 150 g hroznového vína, 2 kiwi, banán, svačina - 100 g jahod
večeře - 2 jablka, 2 broskve3. den

snídaně - banán, kiwi, svačina - 200 g ananasu
oběd - 150 g hroznového vína, 2 jablka, svačina - 2 kiwi
večeře - 200 g ananasu+ 1 fotka

Tři kila za tři dny. Takové by mělo být skóre po třídenní ovocné očistě, kterou vymyslel americký léčitel, vizionář a prorok Edgar Cayce. Tělo díky ní zbavíte toxinů, odlehčíte trávení a podpoříte činnost střev. Navíc je časově i finančně nenáročná.

Petra Járková
Petra Járková 19. 09. 2019 12:00

Léčitel Edgar Cayce

Vizionář, který své stravovací návyky publikoval v několika odborných studií, upozorňoval na třídenní efektivní program, ve kterém se konzumují pouze jablka.

Princip očisty

Každý den jíte osm větších jablek, a to v době snídaně, oběda a večeře. K tomu musíte pít velké množství vody nebo bylinkových čajů. Abyste očistili játra od škodlivin, každý den si dopřejte lžičku olivového oleje.

Rozšířená verze

Pokud nejste milovníci jablek, pak máme řešení i pro vás. Francouzská dietoložka France Aubry přišla s rozšířením i o jiné druhy ovoce. V této pestřejší variantě si můžete dopřát i banány, jahody, kiwi nebo ananas. Nemusíte je jíst jednotlivě, ale klidně si tyto druhy namíchejte do salátu nebo si z nich udělejte husté smoothie.

Načasování

Ovocná dieta je ideální pro ty, kdo chtějí rychle splasknout. Pokud potřebujete vyladit břicho do šatů nebo se vrátíte z dovolené all inclusive, kde toho spořádáte každý den kvanta.

Rizika

Jelikož při této dietě nekonzumujete žádné bílkoviny, není vhodné ji držet déle než tři dny.

Rozvrhnutí

Pokud nejíte pouze jablka a kombinujete je i s dalším možným ovocem, pak si ráno dejte ovoce sladší. Tím jsou banány a jahody, poledne je zase vhodné pro kyselejší ovoce jako pomeranč a kiwi. Večer si dopřejte ananas, je totiž nízkokalorický a podporuje hubnutí. Důležitý je samozřejmě také pitný režim. Během dne musíte vypít minimálně 2,5 litru tekutin.

NA UKÁZKOVÝ JÍDELNÍČEK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články