Král popu Michael Jackson by oslavil 61. narozeniny: Znáte nechutná tajemství jeho ložnice?

Čím byla Michaelova pleť bělejší, tím mu přibývalo zdravotních problémů.
Zdroj: Profimedia
Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.+ 9 fotek+ 10 fotek

Duševně narušený alfa samec. Takový měl být Michael Jackson za zavřenými dveřmi své ložnice. A že prý znásilňoval malé chlapce? Jeho blízcí říkají, že byl sice v posteli pořádný divoch, pod peřinou ale dováděl se ženami, nikoliv s dětmi. Potřeboval však k tomu pár nechutných libůstek.

Petra Járková
Petra Járková 29. 08. 2019 08:00

Lisa Marie Presley

O tom, že nemůže být nic pravdy na tom, že by Michael Jackson spal s malými chlapci, mluví ve své knize Randy Taraborrelli. Ten se s králem popu dlouhá léta přátelil. V knize se zaměřil především na jeho manželství s Lisou Marií Presley, jejichž vztah začal i ztroskotal v 90. letech.

„Měli spolu velmi intenzivní a aktivní sexuální život. Jednou vyprávěla kamarádce, že je Michael v posteli divoký a úžasný, jen měl řadu dost zvláštních zvyků,“ píše Taraborrelli v knize.

Úchylky Michaela Jacksona

Jackson totiž podle všeho nedovedl souložit bez make-upu, při samotném aktu zhasínal. Když dokončil „svou práci“, hned běžel do koupelny, aby se znovu namaloval. Kvůli skvrnám od make-upu musel pořád měnit povlečení. Nejraději to měl prý vestoje, zároveň se při sexu vžíval do všemožných rolí. Lisa ale do takových detailů nikdy nezaběhla, takže se nedozvíme, jestli byl radši zlým policistou, anebo se nechal „šikanovat“.

Inkontinence

Jak to měl Michael se sexem po rozvodu s Lisou, zůstává velkým hlavolamem. Začal totiž trpěl inkontinencí a podle osobního lékaře Conrada Murrayho, který zpěváka v roce 2009 předávkoval sedativy a zabil, se neustále pomočoval. Na noc musel údajně nosit speciální kondom, aby si nezašpinil postel, mokré trenky prý míval i během dne.

„Michael si ten kondom sám nasadit neuměl, takže jsem to musel dělat já,“ dodal. Tenhle problém sužoval zpěváka prakticky nepřetržitě, bránit se mohl jen rafinovaným výběrem oblečení. „Nosil výhradně černé kalhoty, protože když se vymočil, ještě hodiny poté mu moč z penisu kapala,“ prozradil Murray.

Smrt krále popu

Michael Jackson zemřel 25. června 2009, jeho doktor ho předávkoval silnými sedativy, které zpěvák užíval kvůli problémům se spánkem. Murrayho odsoudili ke čtyřem letům vězení, předčasně ho však propustili po méně než dvou letech.

NA KRÁLE POPU A DCERU ELVISE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články