Seriál Comeback je zpět. V jedné epizodě si Dejdar zahraje dvojroli, Navrátil roztrhal po přečtení scénář

Comeback je český televizní sitcom z produkce televize Nova. První díl s názvem „Křeslo“ byl premiérově vysílán 4. září 2008, poslední díl byl uveden 24. října 2011.
Zdroj: TV Nova
Comeback je český televizní sitcom z produkce televize Nova. První díl s názvem „Křeslo“ byl premiérově vysílán 4. září 2008, poslední díl byl uveden 24. října 2011.Na každém dílu pracoval scenáristický tým, jehož členy byli jak profesionální scenáristé, tak bloggeři a další nadšenci. Tým vedl Tomáš Baldýnský.V divácké anketě ANNO 2008 o nejoblíbenější pořad TV Nova získal Comeback třetí místo a představitel Ozzáka Martin Dejdar byl zvolen „Mužem roku“. V roce 2009 Comeback své umístění zopakoval, Martin Dejdar se umístil na třetím místě.Přípravu svého původního sitcomu zahájila Nova již v květnu 2007, kdy uspořádala workshop s názvem Sitcom Projekt.+ 5 fotek+ 6 fotek

Jeden z nejpovedenějších českých sitcomů, kde předvedlo skvělý humor duo Dejdar - Matonoha, se opět vrátil na televizní obrazovky. Nahradí běžně vysílaný seriál Ulice v době koronavirových opatření. Připomeňte si zajímavosti z tohoto seriálu!

Petra Járková
Petra Járková 20. 04. 2020 15:00

Zoufalá situace si zaslouží zoufalé činy a těmi je i zastavení natáčení takových seriálů jako Ulice nebo Ordinace. A vybrat pak za ně adekvátní náhradu, aby se diváci nezlobili, to už chce opravdu kumšt. V tomhle případě padl los na Comeback, jehož dva díly můžete v době koronavirové krize vidět ve všední dny místo seriálu Ulice.

Při natáčení legendárního sitcomu s Martinem Dejdarem a Tomášem Matonohou v hlavních rolích se událo mnoho zajímavostí, na které stojí za to zavzpomínat.

Chybička se vloudí

Ozzák má na dveřích pokoje napsáno Death metal is not dead a jeho oblíbenou kapelou je Black Sabbath, bohužel ta je ale heavy metalová.

Plánovaná epizoda

Původně se měla natočit epizoda, kde si Tomi Paci a Ozzák pořídí zchátralé letadlo, se kterým vzlétnou a ztroskotají na opuštěném ostrově. Když si ale štáb udělal rozpočet, okamžitě od nápadu ustoupil.

Natočené díly

Pro druhou sérii bylo natočeno 12 dílů, ale odvysílaných bylo jen devět. Zbylé tři díly měly být připojeny ke třetí sérii, která se plánovala natočit, odvysílat na podzim 2010 a seriál uzavřít. Bohužel však přišla finanční krize a od natáčení se ustoupilo z důvodu nedostatku peněz.

Hledání Ozzáka

Sehnat někoho, kdo si Ozzáka zahraje nebylo vůbec snadné. Podle scénáře si ho všichni představovali jako nepříjemného ožralu a nikdo ho nechtěl hrát. Takový Oldřich Navrátil, o kterém se vážně uvažovalo, byl ze scénáře tak znechucený, že ho po přečtení rovnou roztrhal. Nakonec dostal šanci Martin Dejdar díky přímluvě producenta Tomáše Baldýnského, který se dušoval, že je pro roli Ozzáka ten pravý. A měl pravdu!

Jména jako vrazi

Sousedé Pacovských se jmenují stejně jako slavní vrazi. Za zmínku stojí Roubalovi, Stodolovi, Bayer nebo dokonce sami Pacovští, kteří byli odsouzeni za vraždu.

Dejdarova dvojrole

V jedné epizodě si zahraje Martin Dejdar dokonce dvojroli. Kromě Ozzáka hraje Daniela Hrachovského, dvojníka Ozzáka vystupujícího v televizním pořadu Boží mlýny.

NA SNÍMKY ZE SITCOMU COMEBACK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články