Láska má mnoho podob: Česká komedie Šťastný nový rok s Bartoškou, Prachařem a Pauhofovou ovládne letošní Vánoce

Česká romantická komedie Šťastný nový rok bude mít premiéru 26.12.2019.
Zdroj: Bontonfilm
Česká romantická komedie Šťastný nový rok bude mít premiéru 26.12.2019.Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok.  Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci.Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. + 2 fotky+ 3 fotky

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého. O tom diváky přesvědčí zimní romantická komedie Šťastný nový rok, který do českých kin vstoupí 26. prosince, tedy v době svého děje. Příběh filmu totiž začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok.

Petra Járková
Petra Járková 31. 10. 2019 16:00

Skvělé herecké obsazení

Letošní Vánoce ovládne zimní romantická komedie Šťastný nový rok s Jiřím Bartoškou, Jakubem Prachařem, Táňou Pauhoufovou, Zuzanou Norisovou, Emílií Vašáryovou, Jánem Koleníkem, Petrem Vaňkem, Tomášem Maštalírem, Annou Kadeřávkovou a dalšími skvělými českými herci.

Kamarádi v Tatrách

V pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh, na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení.

Film se natáčel přímo v Tatrách, které se staly na chvíli domovem disciplinovaných herců. „Měli jsme opravdu štěstí, když jsme potřebovali slunce, tak svítilo slunce, když se nám hodil sníh, tak sněžilo. Celé natáčení probíhalo podle plánu a to je při filmování na horách vzácnost,“ popisuje producentka Adriana Kronerová.

Živý medvěd

Lyže, sáně a ztřeštěné situace obstarává mladší herecké obsazení, svou roli má ve filmu i živý medvěd. Emília Vašáryová a Jiří Bartoška vnášejí do filmu nadhled a noblesu. „Kdepak lyže! Já a Emília ve filmu jenom chodíme,“ sliboval s úsměvem Jiří Bartoška během představení filmu v létě v Karlových Varech.

NA PRVNÍ SNÍMKY Z FILMU ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články