Máte těhotnou kamarádku? 4 věci, které jí v žádném případě nikdy neříkejte!

Tohle si raději odpusťte,
Zdroj: pixabay.com
Zkušenosti musí získat sama.Zkušenosti musí získat sama.Žena po porodu má na chvíli útrum hned s několika věcmi.Neříkejte jí, že má obrovské břicho.+ 2 fotky+ 3 fotky

Těhotná žena vzbudí rozruch, ať už přijde kamkoliv. Někteří ale mají tendence její stav komentovat. Jsou ale věty, které byste nikdy neměli říkat nahlas. Těhotné ženy to nemají jednoduché a musí se vyrovnat se spoustou změn. A mohou je také nést dost špatně. Vaše rýpání jim opravdu neprospěje.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 31. 03. 2018 15:08

Když máte těhotnou kamarádku, a sama už jste matkou, máte tendenci jí radit. Vy přece víte nejlépe, co je to být těhotná a jak probíhá porod. Jenže zkuste se do ní vžít. Neříkejte jí těchto 5 vět, nebo bude s vaším kamarádstvím konec.

Ježíš, ty máš obrovský břicho!

Ať má vaše kamarádka jakékoliv břicho, nikdy jí neříkejte, že je obrovské. Už sama se cítí jako koule a rozhodně si nepřijde sexy. Opadla i její chuť na sex a to, že jí budete připomínat, že vypadá jako vyvržený vorvaň, tím jí na jejím stavu nepřidáte.

Ty určitě čekáš holčičku

Všechny ženy moc dobře ví, že když čekají holčičku, těhotenství hůře snáší. Jsou oteklé, bývá jim zle, zhorší se jim pleť. Zatímco ženy, které čekají kluka, jsou pořád krásné a špatně jim snad nikdy ani nebylo. Takže větu, že určitě čeká holčičku, jí rozhodně neříkejte. I když ji třeba opravdu čeká, mohla by se urazit.

Tak na tohle zapomeň

Žena po porodu má na chvíli útrum hned s několika věcmi. Ať už je to spánek nebo cestování, to musí kvůli miminku na chvíli odložit. Nikdy jí to ale neříkejte nahlas. Ona si je toho moc dobře vědoma, a to, že se třeba několik let nevyspí, se snaží vytěsnit.

To už bych nikdy nedala

Máte dítě, které už chodí do školy, je samostatné, ale vaše kamarádka je teprve těhotná. Vy jste ráda, že už se jakž takž vyspíte, a nemusíte miminko přebalovat. Vy jste si tím prošla a už byste žádné další dítě nechtěla. Tohle ale svojí těhotné kamarádce nahlas neříkejte. Ona si tím chce projít také a těší se na to. Vaše zkušenosti jsou vaše, ona musí získat ty svoje.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články