Móda dětí českých celebrit: Co nejraději nosí rodina Tomáše Matonohy?

Rodina Tomáše Matonohy se často ve společnosti neukazuje.
Zdroj: Crocs
Moderátorka Iveta Vítová dorazila s dcerou, která momentálně miluje kabelky s jednorožci.Dcera Ivety Lutovské je pořádná parádnice.Herec Tomáš Matonoha se svou dcerou.Herečka Jana Bernášková má děti dvě, s dcerou řeší módu pořád, syna zatím vůbec nezajímá.+ 6 fotek+ 7 fotek

Celebrity s dětmi se zase sešly. Tentokrát k tomu měly důvod, na Smíchově se otvírala nová prodejna oblíbených barevných gumáků pro malé i velké. Co nejraději nosí děti Tomáše Matonohy a Lucie Benešové nebo dcerka Jany Bernáškové?

Petra Járková
Petra Járková 25. 04. 2019 16:00

Lucie Benešová a Tomáš Matonoha se spolu do společnosti nedostanou zase tak často, ale tentokrát udělali výjimku a společnost jim dokonce dělaly i jejich tři děti. Syn Lucián (22), kterého má herečka s Filipem Blažkem, dorazil i s přítelkyní, se kterou již pár let chodí. Syn Štěpán (12), který roste jako z vody a již brzy herečku přeroste, si se zaujetím vybíral boty a dcera Lara (7) si užívala balonky a další atrakce pro děti.

Herečka  navíc prozradila, čím se v posledních dnech zabývá. „Hodně času mi zabírá samozřejmě hraní v divadle a dabing a potom stále něco organizuji, třeba teď Den sousedů, který pořádám 18. 5. u nás na Bílé Hoře, dost času mi zabere péče o naši početnou rodinu a také hodně času trávím v Kobylisích v divadelním klubu, který provozuji. Všechny tyto aktivity jsou velmi příjemné a opravdu nemám problém to vše skloubit dohromady.“

Na akci Crocsu se bavily i děti Jany Bernáškové – dcera pózovala jako světová topmodelka, ale syn David se naopak vůbec fotit nechtěl a dělal všechno pro to, aby se na žádné fotce neobjevil.

Dcera Justýna (13), kterou má s režisérem Davidem Drábkem, roste do krásy a jako by mamince z oka vypadla. „S dcerou si rozumíme, řešíme spolu módu a další holčičí věci, tak je to fajn. Jsme parťačky. Povahově je dcera spíš ale po svém otci,“ smála se herečka.

Na akci dorazila i spousta dalších českých celebrit s dětmi, které si odpoledne náležitě užily a odnesly si domů nejedny barevné gumáky, které už mnoho let hýbou světem. Někdo je miluje, někdo je nenávidí, ale každý na ně má názor. O tom, že jsou však ve světě velmi oblíbené, svědčí nejen jejich prodej, ale i množství celebrit po celém světě, které je nosí a hrdě propagují.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články