Na letošní jaro nezapomenete! Pomohou vám s tím tyto novinky

Na letošní jaro nezapomenete! Pomohou vám s tím tyto novinky
Zdroj: Pixabay

Z května už sice moc nezbývá, ale jaro jako by pořád na něco čekalo. Pár krásných dnů jsme se sice už užili, ještě to ale není ono. Ale nezoufejte, určitě se to brzy změní!

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 05. 2023 11:50

Na teplé počasí ale musíme být připraveni! Tak vyzkoušejte zajímavé novinky, které z letošního jara a léta udělají opravdu nezapomenutelnou dobu.

Láskyplný páteček: den volna na lásku

Kofola

Češi a Slováci tráví se svými polovičkami v průměru jen 2,5 hodiny denně. Kofola se proto rozhodla jít příkladem a dala svým zaměstnancům den volna na lásku v rámci své iniciativy Láskyplný páteček. Podle majitele Kofoly Jannise Samarase bylo důvodem zavedení tohoto projektu zjištění, že Češi na tom vůbec nejsou dobře s časem na lásku a vztahy. Většinu společného času tráví rutinou jako sledování televize nebo domácí práce. A to je málo. Nově tak lidé v Kofole budou moci využít tzv. Láskyplný páteček – den na lásku, který zaměstnancům umožní o ni pečovat, aby nevyprchala. Kofola navíc spustila také web www.laskyplnypatecek.cz. Na něm si můžete otestovat, jestli s partnerem pečujete o lásku dostatečně nebo zda vaše láska potřebuje více společného času. A taky můžete poslat žádost o zavedení Láskyplného pátečku svému zaměstnavateli. #kofola #laskyplnypatecek

Připraveni na grilování

Pepr consulting

Období grilování je konečně tu. Tak jako je pestrá skladba grilovacího jídelníčku, tak je i pestrý výběr vín, která si lze s grilovanými pochoutkami užít. Pro zjednodušení si pořiďte grilovací balíček z Osobní vinotéky, který doplní celé menu. Začněte sektem Chateau Radyně, je skvělým aperitivem i doplněním lehkých salátů s grilovaným kuřetem. Mionetto Prosecco rose DOC podpoří grilovaného lososa i krevety. Víno Mikulov Sommelier club Ryzlink Vlašský nejenom že v horku potěší svojí šťavnatou chutí, ale zachutná i s grilovanou zeleninou a bílým masem. Habánské sklepy Chardonnay se lahodně propojí s mořskými plody a grilovanými sýry. Ke šťavnatým úpravám hovězích steaků se hodí Habánské sklepy Cabernet Sauvignon. Víno Mikulov Sommelier club Frankovka zase pozvedne chuť hovězích burgerů. Grilovací balíček za zvýhodněnou cenu 999 Kč zakoupíte na www.osobnivinoteka.cz.

Vybavte se na pořádný výšlap

eobuv.cz

Ne každý tráví rád volné chvíle na lehátku u vody nebo na zahradě. Češi přece milují výlety! Velmi zásadní však je, nepodcenit přípravu a spolehnout se na pořádné vybavení. Tak se připravte na krásný víkend v přírodě nebo dovolenou v horách a pokud ještě nemáte ty správné boty na turistiku, napravte to díky eshopu eobuv.cz. Teď máte šanci si koupit za skvělou cenu tyto trekové boty adidas.

Ozdobte se od hlavy až po paty

Svět minerálů

Prstýnek, řetízek, náramek, vše sladěné s outfitem a navíc s minerálem, z jehož síly můžeme čerpat. Nezní do skvěle? Nezapomeňte ale ozdobit i svůj kotník. Náramky na nohu z minerálů a drahých kamenů jsou perfektním doplňkem pro jakoukoli příležitost a navrženy byly tak, aby se dokonale přizpůsobily vašemu kotníku a byly pohodlné k nošení.

Dopřejte si voňavé speciality

extrakurzy.cz

Grilování, to je doména Čechů. Všichni už jsme letos gril určitě několikrát nažhavili, nechcete to ale letos zkusit jinak? Co ochutnat speciality skutečného šéfkuchaře? Extrakurzy připravily novinku, jmenuje se Chuť a vůně z grilu s Honzou Punčochářem. Porotce soutěže Master Chef vás provede světem grilování, ukáže vám jeho pestrost, barvy, chutě a vůně ze všech stran. Naučí nás připravit několik druhů marinád a přílohových salátů, upéct na grilu dokonale šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici se salátem z grilované cibule či hovězí vysokou roštěnou, a nejen to.

Odhalte skryté poklady Řecka

Blue Style

Objevte bohatství řecké kultury na ostrově Samos, kde můžete navštívit starobylé archeologické památky a vychutnat si chutnou místní kuchyni. Pro relaxaci a krásné pláže se vydejte na ostrov Corfu, kde se budete cítit jako ve snu s tyrkysovým mořem a úchvatnou přírodou. Na ostrově Kos se můžete potěšit nejen slunečními paprsky, ale také historickými památkami, jako je hrad Johannis a starověké město Kos. A konečně, ostrov Kréta, největší ze všech, vám nabízí letovisko Chania s malebnou starou částí, Benátským přístavem a kouzelnými plážemi jako Balos nebo Elafonisi. Klid a potřebné zázemí, přesto v blízkosti rušných uliček, najdete v oblasti Chania na Krétě v hotelu Bella Pais, velký aquapark, dětský klub s česky mluvícími animátory a vybavení pro děti naopak na ostrově Kos v hotelu Kipriotis Village nebo Labranda Marine Aqupark. Vyrazte do Řecka s CK Blue Style.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články