Nedejte zimě šanci. Dopřejte své pokožce i tělu pořádnou péči!

Nedejte zimě šanci. Dopřejte své pokožce i tělu pořádnou péči!
Zdroj: Pixabay

Léto bylo sice krásné, ale naší pleti dalo pěkně zabrat. Teď je tady podzim a nadcházející zima a ani ti nebudou milosrdní. Nezanedbávejte péči o sebe a abyste v boji za zdravou a zářivou pokožku nebyli sami, povolejte si na pomoc šikovné pomocníky.

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 11. 2021 19:00

V létě se sice rádi vyhříváme na sluníčku, které je pro lidský organismus velmi prospěšné, zároveň ale při nesprávné péči může napáchat pěkné škody. Jinak je to v zimě, střídáme teploty, doma máme vytopeno a suchý vzduch a kůže trpí. Nabudit je však před chladným počasím celé tělo.

Zázrak jménem kozí mléko

Capri

Vítr, déšť, první ranní mrazíky, ti všichni společně útočí v zimě na naši pokožku. Proto je třeba se jí věnovat. Kozí mléko je bohaté na vitamíny, aminokyseliny a minerály, které blahodárně působí na naši pokožku. Kosmetika Capri a její značka Le Chaton přináší pečující produkty v podobě pleťových krémů, sér, masek i očních krémů obsahují kozí mléko, máslo, syrovátku a kolostrum. Jejich celkový obsah je 30 %, což je opravdu vysoké množství. Kosmetika díky tomu pokožku chrání před okolními vlivy a vyživuje ji do hloubky. Novinkou je luxusní krém TRÉSOR CRÈME HIGHTECH LIFTING, který obsahuje kozí máslo a směs hydrolyzované ovesné bílkoviny, ale i celou řadu dalších prospěšných látek. Produkty jsou dostupné na www.kosmetikacapri.cz s dopravou zdarma.

Péče i pro muže

Notino

Pečovat o svoji pleť, bez ohledu na roční období, by měli bez debat i muži, protože přestože jejich pleť je sice obecně silnější než pleť žen, i na ni však působí znečištěné ovzduší, UV záření i každodenní vypětí. Právě pro pány je určena speciální péče o pleť i vlasy Saffee Men Urban DTX. Jde o intenzivní hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou. Zajistí vám mladistvý vzhled a první výsledky uvidíte už po první aplikaci a po osmi dnech už nikdo nepřehlédne viditelně odpočatý a omlazený vzhled.

Káva pro krásu i potěšení

Albert

Káva na nás má velké účinky. Pokud máte doma kávovar na mletou kávu, uschovejte si lógr a připravte si domácí pleťovou masku. Stačí přidat lžičku medu, hořkého kakaa, mléka nebo jogurtu a právě zmíněného lógru. Tahle homemade maska vám pomůže zatočit s kruhy a váčky pod očima, pleť rozjasní a hydratuje. Dopřejte si ale také pořádný hrnek dobrého kafe nebo kávový dezert. Asistovat vám v přípravě bude káva Perla, kterou nabízí Albert. Co vyzkoušet třeba espresso-tonic, tiramisu nebo kávové nanuky?

Pozitivní účinky mikroproudu

Foreo

Technologie mikroproudu je novým trendem v péči o pleť. A zatímco dřív bylo třeba si pro tuto péči, která posouvá kondici tváře na zcela novou úroveň, dojít do salonu, nyní si ji můžete dopřát v pohodlí domova. A to díky novému tónujícímu pleťovému přístroji FOREO BEAR. Ten využívá dokonce pokročilou technologii mikroproudu a navíc T-Sonickou pulzaci k procvičení více jak 65 svalů na obličeji a krku. Napíná a zpevňuje ji, čímž ji omlazuje, tvaruje a poskytuje jí profesionální ošetření.

Srdce jako zvon

Naturevia

Pokožka potřebuje intenzivní péči bez ohledu na počasí, abyste se cítili dobře, je však třeba dopřát pozornost i zbytku těla. Myslete i na své zdraví a dopřejte si po čtyřicítce, kdy můžeme cítit úbytky energie a vitality, koenzym Q10. Ten je nezbytnou součástí všech buněk, nejvíce se vyskytuje v srdci, plících a játrech. Novinka Naturevia Koenzym Q10 Cardio obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10 přírodního původu, vitaminy B1, E a selen. Tato unikátní kombinace vám dodá zpět životní elán a v kondici bude nejen vaše tělo, ale také mysl.

Znásobte účinky čaje

Svět minerálů

Že má čaj blahodárný vliv na lidský organismus, to se ví odnepaměti. Znásobte jeho účinky pozitivním vlivem minerálů. Přidat  je stačí do do konvičky s čajem, využít lze i elixír z harmonizující vody. Třeba voda s avanturínem pomůže v boji s přebytečnými kily. Nezapomeňte však na to, že kameny je třeba každý měsíc při úplňku nechat nabít!

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články