Nejprodávanější hračka na světě: Propadla jí Simona Krainová s rodinou i youtubeři

Simonin syn Max by si vzal nejraději všechno domů.
Zdroj: HOT WHEELS
Děti si užívaly auta a dráhy ostošest.Akci si nenechal ujít ani Milan Peroutka, který se vrátil do dětských let.Děti lezly po stolech s hračkami a nevěděly, s čím si hrát dřív.Na akci dorazila i modelka Simona Krainová, která se na tolik dětí pohromadě posilnila dvojkou bílého a maminky jí dají jistě za pravdu, že se není čemu divit.+ 5 fotek+ 6 fotek

Už je to padesát let od doby, kdy inovátor, raketový konstruktér a automobilový projektant přišli s prvním reálným modelem auta v poměru 1:64. Od té doby značka HOT WHEELS urazila obrovský kus cesty a stala se vlastně nejprodávanějším autem na světě.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 11. 2018 07:58

Ročně se prodá 530 milionů kusů na světě, jen v České republice to je více než 500 000 kusů ročně, každou sekundou se prodá více než 16 autíček. A aby to byla pořád zábava, tak si představte, že každý rok spatří světlo světa více než 1 500 modelů.

Nejprodávanější hračka na světě HOT WHEELS oslavila v pátek 16/11 své 50. narozeniny velkolepou akcí v restauraci SOHO. Více než 300 hostů, hlavně dětí, přivítala hollywoodská světla, angličák v nadživotní velikosti nebo luxusní fára, jejichž zmenšeniny HOT WHEELS prodává.

Vevnitř pak více než 200 dětí prožilo snovou party, kdy řádily s auty, dráhami, na Xboxu a jako dárky si každý odnesl, kolik angličáků unesl. A nenudili se ani tatínkové, pro ty byly zařízeny jízdy Teslou S a Teslou X.

Celou akci vtipně a svižně komentoval Jakub Prachař se šarmem sobě vlastním, Adam Mišík přivezl svého mustanga, kterého dostal pak i v mini verzi Hot Wheels, s autíčky řádili oba synové Simony Krainové a Karla Vágnera, na hrací stůl si kromě dětí stoupl i nadšený Milan Peroutka. Se svým synem dorazila i Gábina Partyšová, na dětství zavzpomínal i vynikající herec a výherce StarDance Zdeněk Piškula, ukázali se i známí cestovatelé, rodina Šiklů, pro svého nenarozeného syna přišla načerpat inspiraci těhotná A.N.D.U.L.A. Mnohé děti pak s obrovským nadšením přivítaly parkouristu Taryho, svůj vzor, který sice na místě žádná salta nepřevedl, ale ukázal, že kluk prostě zůstane klukem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články