Bondova dívka Carole Bouquet dosáhla věku 62 let: V náručí kolika slavných fešáků se objevila?

Zdá se však, že rejdař dvojí tváře Kristatos společně s násilnickým králem pašeráků Columbem směřují ke stejnému cíli.
Zdroj: Čsfd
Jen pro tvé oči je v pořadí dvanáctý „oficiální“ film (pátý, ve kterém hraje Roger Moore) o Jamesi Bondovi, natočený roku 1981.Jen pro tvé oči je první bondovka, která vznikla podle krátkých povídek Iana Fleminga.Neznámí pachatelé potopili u řeckých ostrovů britskou špionážní loď. Na její palubě se nachází počítač na ovládání řízených střel.+ 6 fotek+ 7 fotek

Carole Bouquet je francouzská herečka oceněná Césarem, režisérka a modelka, která se od roku 1977 objevila ve více než čtyřiceti filmech. Známou se stala rolí Bond girl Meliny Havelock v bondovce Jen pro tvé oči z roku 1981.

Petra Járková
Petra Járková 18. 08. 2019 08:00

První role

Kromě postavy Bondovy dívky hrála od 80. let v řadě evropských snímků. Nejdříve studovala filozofii na pařížské Sorbonně, ale přešla na Státní konzervatoř dramatického umění, kde se věnovala oboru herectví u Antoina Viteze. Do povědomí se zapsala hned svým prvním filmem. Světoznámý režisér Luis Buñuel ji obsadil do role služky Conchity v surrealistickém dramatu Ten tajemný předmět touhy.

Neštěstí

V roce 1985 jí zemřel manžel, producent Jean-Pierre Rassam, se kterým má syna Dimitrije Rassama. Podruhé se provdala za Jacquesa Liebowitche v roce 1992, manželství poté trvalo čtyři roky.

Další slavní milenci

V období 1997-2005 byl jejím životním partnerem herec Gérard Depardieu. V letech 2003-2005 byli dokonce zasnoubeni. Vztah se rozpadl poté, co se prý jeden na druhého nemohli spolehnout a důvěřovat si. Následně se objevila vedle Jeana Rena v akční komedii Wasabi a říká se, že jejich vztah přerostl i mimo filmové plátno.

Modeling

Vedle hereckých aktivit působila Carole jako modelka pro kosmetickou firmu Chanel a jako aktivistka organizace Dětství a úděl, která se stará o postižené děti.

Výměna aut

Na začátku filmu se Bond objevil s vozem Lotus Esprit. Ten byl ale zničen, a proto použil vozidlo Bond girl Meliny Havelock, Citroën 2CV. S ním předvedli kaskadéři jízdu po 2 kolech nebo skok přes několik aut na strom. Pro tento trik byly upraveny čtyři Citroëny 2CV.

SNÍMKY Z BONDOVKY JEN PRO TVÉ OČI MŮŽETE VIDĚT V GALERII:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články