Udržte si svou váhu: Potraviny, které to umí

Udržte si svou váhu: Potraviny, které to umí
Zdroj: www.ketolife.cz

Bojujete s nedostatkem času? Nebojte, určitě nejste jediní, kdo je v práci nebo doma v jednom kole a díky tomu šidí svůj jídelníček. Být ale přes den jen o sušenkách, fastfoodech nebo dokonce o hladu, protože na vaření není čas a chuť, opravdu není nutné. Víme, jak zachránit váš jídelníček i fit postavu.

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 05. 2020 08:00

Jak i v nabitém dni dobře jíst?

Když se celý den nezastavíte, nejíte a večer si to náležitě vynahradíte pořádnou porcí, asi se nebudete cítit úplně dobře a brzy to bude znát na vaší postavě i fyzické kondici. Klíčem je dobře si zorganizovat čas a svá jídla si naplánovat. Jednoduše si večer dopřejte pár minut a zamyslete se nad tím, co vás druhý den čeká, kolik času a jaké podmínky na jídlo budete mít.

Už žádné zbytečné cukry

www.ketolife.cz

O škodlivosti nadbytečného množství cukru v naší stravě už toho bylo napsáno poměrně hodně a low carb životní styl se stal velmi populárním. Nejde o žádnou novou dietu, ale o specifický přístup k jídelníčku, ve kterém byste nenašli za den více než 120 g sacharidů. Nízkosacharidové stravě holdují nejen fitnessky, ti, co si drží linii, ale i někteří amatérští a profi sportovci, vytížení manažeři a manažerky, maminky na mateřské.. prostě všichni, kterým na jejich zdraví záleží.

Pestré jídlo po celý den

Široké spektrum zeleniny, masa, ryb, ořechů a mnoha dalších zdravých potravin tvoří základ low carb jídelníčku. Jenže co dělat, když si v kanceláři či na výletě připravit oběd nemůžete, nebo jste si doma zapomněli krabičku se svačinou? V takovém případě vám pomohou nízkosacharidové potraviny nové české značky KetoLife. Nenechte se mýlit názvem, o žádnou další ketodietu se nejedná.

Müsli bez přidaného cukru, těstoviny bez výčitek i rychlé svačiny “do kapsy”

www.ketolife.cz

KetoLife přináší jídlo, které je přichystané na doma i na cesty. Má vysoký obsah proteinů, vitamínů a minerálů a neobsahuje žádný nadbytečný cukr. Ne jednu univerzální směs bez chuti, ale celou řadu potravin, na kterých si sami tvůrci rádi pochutnají.

V nabídce najdete výživné low carb snídaně, jako např. müsli bez zbytečného cukru ve dvou verzích, ale i plnohodnotná hlavní jídla, jako jsou třeba proteinové těstoviny s o 60 % nižším obsahem sacharidů, nízkosacharidové palačinky či polévky. Revoluční jsou KetoLife svačiny “do kapsy” v podobě low carb proteinového pyré bez éček a konzervantů. Pyré je ideálním řešením na cesty, sport i výlety. Ochutnat můžete pomerančové, rybízové nebo dokonce kakaovo-jogurtové.

Ani sklenička vína nebude problém

www.ketolife.cz

Pokud si podobně jako my, rádi vychutnáte s přáteli skleničku vína, ale máte pocit, že v low carb jídelníčku si ji dopřát nemůžete, nenechte se mýlit. KetoLife připravil ve spolupráci s oceněným moravským vinařem, Jiřím Uherkem, unikátní nízkosacharidové víno. Spojení voňavého Muškátu moravského a jiskrné odrůdy Müller Thurgau do výjimečného cuvée, které má skoro nulový zbytkový cukr, bylo naprosto perfektní volbou. Vyberete si lehké přívlastkové víno nebo spíše to svěží, perlivé?

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články