Nová reality show z prostředí MMA odstartovala: Sledujte čtyři nejúspěšnější české trenéry a jejich slavné svěřence

Reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt bude zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé.
Zdroj: Prima COOL
Reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt bude zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé.Reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt bude zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé.Reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt bude zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé.Reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt bude zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé.+ 6 fotek+ 7 fotek

Odstartovala reality show pro všechny milovníky moderního MMA. Projekt je zaměřen na talentované začátečníky a mírně pokročilé. Někteří tedy budou už něco málo umět, jiní se však díky píli a svědomitosti mohou stát velkými talenty či tvrdými dříči tohoto sportu.

Petra Járková
Petra Járková 14. 01. 2020 16:52

V horizontu bezmála šestiměsíční přípravy si soutěžící projdou kondiční, psychickou a zápasovou přípravou pod vedením těch nejlepších ve svém oboru.

Pikantní témata

Celý projekt je pikantní nejen v samotné náročnosti, životních příbězích, výrazné změně návyků soutěžících, ale i samotným soupeřením jejich trenérů mezi sebou o to, kdo je ve svém oboru nejlepší.

Finále přijde v březnu

Každý trenér se pokusí připravit účastníky na jejich první zápasy a vyvrcholení jejich snažení proběhne na velkém galavečeru 6. března v O2 Universum, kde se naši finalisté představí poprvé před tisíci diváků a vzejde z nich vítěz pořadu I AM FIGHTER!

Po vzoru McGregora

Účelem show není jen nalézt vynikajícího zápasníka, ale i skvělý marketingový produkt po vzoru Conora McGregora, a odstartovat tak jeho kariéru, během níž si vyzápasil úctyhodných 12 milionů dolarů!

Štáfek zabodoval

Bývalý bojovník a trenér André Reinders během pouhých devíti měsíců připravil herce Jakuba Štáfka tak dokonale, že překvapil knokautem protivníka hned na začátku zápasu v krvavém sportu MMA. Teď André Reinders představí nové svěřence v reality show I AM FIGHTER.

Šokovaní diváci

Štáfek se proslavil v seriálech Ulice a Specialisté. Zahrál si fotbal ve Vyšehradu. To, že trénuje na zápas v MMA, nikdo dlouho nebral vážně. V drsné sportovní disciplíně jsou protivníci zavření v kleci, používají tvrdé údery a chvaty z různých bojových umění a zřídit soupeře tak, že nevstane, znamená vyhrát. Co tam svede nějaký herec? Jenže Jakub Štáfek do toho šel taky a 10. listopadu 2019 dokázal všem, že si v kleci nehraje. Při premiéře v oktagonu, jak se říká zápasnické kleci, mu stačilo pouhých 69 vteřin. Knokautoval soupeře Petera Benka. Šokoval diváky. A vyhrál.

Pod vedením Reinderse

Štáfek vděčí za úspěch tvrdému tréninku. Na cestě k vítězství ho vedl bývalý bojovník André Reinders, který má za manželku modelku Hanku Mašlíkovou. Reinders přiznává, že ani on si toho od Štáfka zpočátku moc nesliboval. „Přišel za mnou pouhého tři čtvrtě roku před zápasem, takže jsem byl velice skeptický. Přesvědčil mě ale svým obrovským zápalem, zodpovědným přístupem, a hlavně pokorou, s níž k této výzvě přistupoval,“ vysvětluje.

Trenéři se představují

Reinders, který má titul mistra Evropy v MMA a mistra světa v thajském boxu, patří ke špičkovým trenérům. A proto ho uvidíme v novém pořadu I AM FIGHTER, kde se spolu se stejně úspěšnými kolegy, jako jsou Petr Monster Kníže, Martin Burkot a Daniel Barták, pokusí najít nového českého borce světového formátu.

NA FOTKY Z PROJEKTU I AM FIGHTER SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA REALITY SHOW I AM FIGHTER SE MŮŽETE PODÍVAT KAŽDÉ PONDĚLÍ OD 20:40 NA PRIMA COOL

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články