Nová zbraň na záletníky. Testy DNA dokážou odhalit nevěru ze spodního prádla i prostěradla

Nová zbraň na záletníky. Testy DNA dokážou odhalit nevěru ze spodního prádla i prostěradla
Zdroj: Pixabay.com
Nevěru provází celá řada signálů. Zpozornět je třeba například ve chvíli, kdy se partneři začnou více zajímat o svůj zevnějšek. A to platí zejména u mužů. O ženách se zase říká, že za radikální proměnou jejich účesu vždy stojí nový muž. 
Nevěru odhalí i změna v sexuální frekvenci, která může být dvojí. Buď partner s vámi odmítá spát, nebo se naopak až moc snaží vás uspokojit, což bývá ve chvíli, kdy se cítí provinile a častějším sexem se pokouší odčinit svou chybu. 
Možnou známkou nevěry může být i skutečnost, že dotyčná osoba, která dříve nechávala mobilní telefon pohozený na dobře dostupných místech, ho najednou nosí při sobě, nepustí z ruky a při přijímání hovoru zásadně odchází.
Váš partner/ka má podezřele mnoho nových věcí? A nemusí jít o nic velkého. Stačí drobnosti jako nový přívěsek na klíče, přátelský náramek, propiska, ale také nová kolínská či parfém apod. Jako dárce uvádí kolegy, kamarády, rodiče a bůhvíkoho dalšího, kteří ho/ji nikdy dříve tolika dárečky nezahrnovali? Pak je čas zpozornět, protože i to může být projev nevěry.+ 2 fotky+ 3 fotky

Důvěra je základem každého partnerského vztahu. Jenže jak už to tak bývá, čas od času ji jeden, ale klidně i oba partneři naruší. Ovšem dokázat nevěru, to není jen tak, tedy pokud se k ní vaše drahá polovička sama nepřizná. Nyní se však na trhu objevilo několik společností, které nevěru odhalují poněkud netradičními způsoby – třeba na základě DNA ze spodního prádla nebo prostěradla.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 02. 2020 09:01

Odhalování sexuálních zločinců pomocí DNA v kriminálkách už za chvíli nebude nic netradičního. To samé v podstatě nabízí i několik společností zpoza velké louže. Nový test americké firmy popisují jako klíčový nástroj, který lidem dokáže poskytnout vědecký údaj o odhalení nevěry.

Nejlevnější služba stojí 2 700 korun

Zákazník musí firmě zaslat důkaz o nevěře, ze kterého bude možno odebrat biologický materiál. Primárně se jedná o spodní prádlo a použitý kondom, ovšem klidně se může použít i jiný podezřelý vzorek podle toho, co podváděný uzná za vhodné.

Společnost Affinity DNA ve svých službách nabízí i možnost testu detekce spermatu z kusu látky, který v přepočtu vyjde na 2 700 korun. Za necelých devět tisíc korun vám společnost dokonce zjistí, jestli vás vaše drahá polovička podvádí s mužem nebo se ženou. Nejdražší možnost, která je v nabídce, pak srovná vaše DNA s podezřelým vzorkem, který jim zašlete.

Na webu Affinity DNA už si můžete přečíst i recenze od několika spokojených zákazníků. „Děkuji vám za vaši pomoc v této velmi obtížné věci. Upřímně si této služby cením,“ napsal jeden ze zákazníků.

Na tři roky do vězení?!

Ovšem vůči těmto společnostem přišlo i varování ze strany právních odborníků, kteří upozorňují na to, že testy DNA na spodním prádle či prostěradle mohou být nezákonné, pokud nemají souhlas všech zúčastněných stran. A to většinou asi nemají…

Zajímavostí také je, že společnosti, které za Atlantikem či v Irsku tyto testy provádějí, odmítají zpracovávat nabídky z Velké Británie. Tam totiž platí zákon o lidských tkáních z roku 2004, který říká, že je zločinem vlastnit něčí tělesný materiál s úmyslem provést analýzu DNA bez jeho souhlasu. Za tento trestný čin tam dokonce hrozí odsouzení na odnětí svobody v délce až tří let.

I přesto společnost HomeDNADirect provozuje prostřednictvím Googlu reklamy – do vyhledávače jen stačí zadat slovní spojení testování DNA bez souhlasu.

A co vy a nevěra? Pokud vás potkala, máte nějakou neobvyklou zkušenost s tím, jak jste ji dokázali odhalit?

NA DALŠÍ PROJEVY NEVĚRY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články