Obujte na jaře legendu a buďte Superstar!

Obujte na jaře legendu a buďte Superstar!
Zdroj: eobuv.cz

Jaro je tady, to už nám prostě nikdo nevymluví. A tak kabátům a bundám můžete začít hledat místo na dně skříně a zimní teplé boty odložte na několik měsíců dozadu do botníku. Ale v jakých botách přivítat první slunečné dny?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 23. 03. 2023 11:15

Možná musíte do práce v lodičkách, či je třeba každé ráno nazout obuv vhodnou k obleku. Všichni ale máme i volný čas, našim dětem navíc nikdo nenařizuje, v čem mají chodit do školy. Tak společně vyrazte na nákupy a pořiďte si skutečnou legendu. O čem je řeč? O botách adidas Superstar! Tahle nadčasová obuv s basketbalovou minulostí vás opravdu nadchne.

Počátky značky adidas sahají do roku 1924, historie Superstar se začala psát v roce 1969, původně šlo o obuv basketbalovou a neobvyklou, protože šlo o boty nízké. Adidasky Superstar debutovaly v New Yorku na hřištích NBA a NCAA. Uplynulo jen málo času a hrála v nich více než polovina hráčů NBA…

A přesně tyhle ikonické boty můžete mít doma i vy! Na e-shopu eobuv navíc nyní můžete nakoupit modely z téhle řady za skvělé ceny, do 26.3. lze využít kód „SUPERSTAR2023“ a mít doma sneakers adidas Superstar o 30 % levněji. Složité tak při nákupu bude jen to, které „adidasky“ z obrovské nabídky vybrat!

Pro aktivní ženy, které chtějí být trendy

Každé jsou trochu jiné, ale všechny jsou jedinečné. Tak třeba tyto Superstar J FU7712 jsou vhodné na celodenní nošení. Chlubí se elastickou stélkou OrthoLite, která poskytuje pocit měkkosti a úžasné lehkosti při každém kroku.

eobuv.cz

Jde prostě o model, který ocení každá aktivní žena, lákavé jsou navíc pastelové barvy modelů.

Design a styl jsou společné i pro model adidas Superstar W GX2010. Mají navíc dva páry tkaniček v různých barvách a potěší ty, kterým záleží na přírodě.

eobuv.cz

Při jejich výrobě byly totiž použity recyklované materiály.

Model Adidas Superstar J GW4062 je opravdu exkluzivní, jelikož eshop eobuv.cz má na jeho prodej exkluzivitu. Celý den se v nich budete cítit pohodlně, ať máte v plánu cokoliv.

eobuv.cz

Vnitřek je podšitý odolným materiálem, který neomezuje chodidlo v pohybu a elastická stélka OrthoLite poskytuje pocit měkkosti a lehkosti.

Superstar W FX7484 ocení ty z nás, které dávají přednost pohodlí a rády s módou experimentují, v tomto případě se nebojí kombinovat outfit se sportovní obuví.

eobuv.cz

Mají sice sportovní charakter, zároveň ale nadchnou jemným a elegantním sametem.

Pro děti, které jsou v pohybu

Superstar J GX7286 si oblíbí ti, kteří jsou celý den v pohybu. Svršek je totiž vyroben z lehkého a prodyšného materiálu, který nezatěžuje chodidla.

eobuv.cz

Vnitřek je vystlaný přídavným materiálem, který nejen ochrání chodidlo před oděrkami, ale tvoří i termoregulační vrstvu.

Dětský model Superstar C EF5394 má také stélku vyrobenou inovativní technologií OrthoLite a kvalitní boty pro dítě jsou základ!

eobuv.cz

A co ocení vaši potomci je fakt, že svršek těchto bot je vyroben z měkké přírodní kůže, díky které je nazouvání a zouvání snadné.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články