Originální nápady, kterými uděláte mamince na Den matek skutečnou radost

Originální nápady, kterými uděláte mamince na Den matek skutečnou radost
Zdroj: depositphotos.com

Den matek je za dveřmi. Nestačí vám kytice šeříků a chcete letos maminku na tento významný den překvapit něčím opravdu výjimečným? Máme pro vás pár tipů, jak ji opravdu potěšit.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 10. 05. 2023 11:40

Dopřejte mamince pár dní odpočinku v přírodě

Chcete potěšit maminku, která toho má na krku hodně a sami víte, že si potřebuje odpočinout, ale sama se nikdy neodhodlá? Ideálním dárkem pro takovou zaměstnanou ženu je dovolená. Co jí darovat pronájem chalupy na samotě, ve které si může vychutnat víkend plný odpočinku v srdci přírody, naplnění činnostmi, které má ze všeho nejraději, ať jde o tiché chvíle s knihou, procházky v přírodě nebo výlety za památkami?

pixabay.com

Mikroplyšové prostěradlo zahřeje i ty nejzimomřivější maminky

Zima už je sice za námi, ale mikroplyšové prostěradla, povlečení i deky jsou skvělým dárkem. Mikroplyš je totiž nejen velmi hřejivým materiálem, ale primárně extrémně příjemným na dotek. Spát v takovém povlečení nebo se zachumlat na večer k filmu do mikroplyšové deky je naprosto skvělou relaxací po dlouhém dni. 

Mkluzkoviny.cz

Pohodlí a ergonomie – (nejen) domácí obuv, ve kterou budou nohy skutečně spokojené

V domácí obuvi většina z nás (a maminky především) tráví opravdu hodně času a to i toho aktivního. Přesto takovou obuv často podceňujeme a naše nohy trpí. Pořiďte mamince opravdu kvalitní domácí obuv, třeba od značky Birkenstock, která si zakládá na dokonalé ergonomii. Darujete jí tak něco, co jí udělá nejen radost, ale také ušetří od bolesti nohou i zad, která často vychází právě z nevhodného domácího ubutí.

Zalando-lounge.cz

Kytice plná sladkých chutí potěší oči i chuťové buňky

Klasickým dárkem nejen ke dni matek je samozřejmě květina. Jenže taková kvítka jsou sice nádherná a potěší, jenže po pár dnech uvadnou a další radost už nepřinášejí. Zkuste to letos jinak a darujte mamince jedlou květinu, která je nádherná a plná ovocných i čokoládových chutí.

frutiko.cz

Dopřejte mamince vitamíny pro pevné zdraví

Darovat vitamíny rodičům se možná na první pohled nezdá jako ten nejkrásnější a nejosobnější dárek. Pokud se však jedná o skutečně kvalitní doplňky stravy v nádherném balení a s ověřeným efektem na zdraví, určitě tím maminku nezklamete. K tomu můžete sáhnout ještě po čokoládě nebo květině a máte dárek, kterým potěšíte opravdu každou maminku – ať tu mladší, která má doma ještě maličké děti, nebo tu, která už pomáhá hlídat vnoučata. 

Lahodné pití nikdy nezklame

Stejně jako květina, ani víno nezklame. Drží maminka dietu? Sáhněte po vínu s nízkým obsahem cukru, které je lahodné a současně má minimum kalorií, takže si ho může vychutnat i během hubnutí. 

Vinoodbodlaku.cz

Ať už mamince vyberete jakýkoliv dárek, nejdůležitější je si na tento významný den vzpomenout a strávit s maminkou dostatek kvalitního času.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články