Originální „vinný kondom“ ochrání váš oblíbený nápoj před zvětráním

Vinné kondomy aneb nikdy nepijte bez ochrany!
Zdroj: Huffingtonpost.com
Jednotlivé vinné kondomy jsou baleny stejným způsobem jako kondomy klasické.Velmi snadno se nasazují......a utěsní láhev stejně dobře jako různé vinné zátky (možná i lépe).Krabička se šesti kousky vás přijde na zhruba 255 korun.+ 1 fotka

Patříte k milovníkům dobrého vína? Pak by vás mohla zaujmout tato praktická vychytávka, která se díky startupovému portálu Kickstarter nedávno dostala do prodeje.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 11. 2016 16:41

Jen těžko se najde někdo, komu by chutnalo staré a zatuchlé víno.

Způsobů, jak utěsnit nedopitou láhev, existuje celá řada, ale tenhle je opravdu originální. Jde totiž o speciální kondom, který se natáhne na její hrdlo.

Tento produkt se poprvé objevil před dvěma lety na startupovém portálu Kickstarter, a jelikož jeho autoři vybrali dost peněz na to, aby mohli zahájit výrobu, v současné době si ho již lze koupit (alespoň teoreticky – je totiž dočasně vyprodaný). Balení šesti kusů vás přijde na zhruba 255 korun.

Jediný problém spočívá v tom, že kondom rovněž zabrání úniku vzduchu, který do lahve pronikl po jejím otevření. Z tohoto důvodu byste si k němu měli pořídit i sprej s inertními plyny – nejprve dovnitř vstříknete malou dávku plynů a až poté nasadíte „čepičku“.

Prohlédněte si tuto vychytávku v galerii:

Zdroj: The Huffington Post

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články