Pečujte o sebe zevnitř i zvenku. Udělejte si podzim a zimu příjemné

Pečujte o sebe zevnitř i zvenku. Udělejte si podzim a zimu příjemné

Zima a sychravo, venku brzy tma a myšlenky na to, že takhle nějak to bude venku vypadat následujících několik dlouhých měsíců. Udělejte si radost, potěšte mysl i tělo a překonejte podzim a zimu se vztyčenou hlavou.

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 11. 2021 17:50

Udělejte maximum pro to, aby letošní, jakkoliv složitý podzim, nebyl důvodem ke chmurným myšlenkám a splínům. Užívejte si života naplno, těšte se na Vánoce a věřte tomu, že všechno zase bude dobré.

Dárek, který potěší

Vinea

Nekupujte z nouze další ponožky či svíčku, pořiďte svým blízkým něco, u čeho si na vás vždy vzpomenou. Dárková balení od Medicinky jsou tím pravým, oceněny navíc byly výrobky stříbrnou medailí v konkurenci dvou tisíc vín z celého světa. Vybrat můžete třeba Medovinku Ženšen dárkové balení tubus 0,5 l Jankar. Jde o kvalitní medovinu, která byla vyrobena studeným kvašením, potěší i ddárková kazeta se svíčkou mini sada 2 + 2 od Jankar Profi, tradičního výrobce oceněné medoviny. Pod stromečkem mohou najít vaši kamarádi či rodina také dárkové kazety 3 ks po 0.2 litru Dr.Bojda.

Ochutnejte specialitu z klece

warehouse.cz

Limitovaná edice Kraken Black Spiced Rumu, prvního spiced rumu na světě, je bezpečně uzavřena v kovové kleci, aby se temná Krakenova síla nemohla nekontrolovatelně uvolnit! Bioluminiscenční láhev je dostupná v omezeném množství a neměla by chybět ve sbírce těch, kdo věří v existenci tohoto netvora. Bájná mořská příšera údajně poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. A stejně jako zmíněné monstrum, i tento rum je tajemný. Chutná totiž po tajné směsi koření, která mu dodává typickou vůni a chuť, ve které se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře... a špetky nebezpečí. Pořídit pro sebe nebo někomu pod stromeček můžete na www.warehouse1.cz.

Revoluční novinka pro pleť

Velmi dlouho pracovali v FOREO na novince, která změní péči o pleť. Báze pro pleťovou masku Imagination spojuje zdánlivě neslučitelné – svět nejmodernějších technologií a to nejlepší z přírody. V centru dění je zákazník, který si sám určí, jak a čím bude o sebe pečovat. Imagination je báze pro pleťovou masku, která využívá průlomovou technologii. Díky ní je možné spojit hydratační složení báze s čerstvými ingrediencemi a nechat tak na sebe působit blahodárnou sílu přírody díky podomácku vytvořené masce.

Masky, kterým stačí jen 3 minuty. Zkuste Jahodu!

Pleťové masky, které přináší česká organická značka kosmetiky Havlíkova apotéka, dokážou s pletí zázraky už za tři minuty. Některé hydratují, jiné čistí, další regenerují či peelingují pleť. Záleží na tom, co zrovna potřebujete, nebo na co má Vaše pleť chuť. Nabídka je vskutku ohromující, tvoří ji celkem 77 druhů masek. Na webu Havlíkova apotéka lze jednoduše zvolit typ pleti, či to, co aktuálně řešíte a hned získáte doporučení, co vaší pokožce udělá dobře. Havlíkova apotéka také letos zabalila masky do překrásných vánočních balíčků. Ty udělají radost vám i vašim blízkým. Co třeba osladit si chladné dny a sáhnout po Jahodě? Věděli jste, že je bohatá na kyselinu citronovou, kyselinu jablečnou, pektiny, třísloviny, flavonoidy, vitamín C, vitamíny skupiny B, karoten, silice, draslík, hořčík, vápník, železo, mangan a jiné minerály. Dopřejte si péči pro sebe nebo své blízké, Havlíkova apotéka zabalila masky do překrásných vánočních balíčků.

Bez vitamínů to nejde

Naturamed

Že je třeba myslet na své zdraví a udělat maximum proto, abychom byli ve formě, to nám poslední téměř dva roky ukázaly opravdu důrazně. Nezapomínejte ani na Omega-3 nenasycené mastné kyseliny. Pokud nejsou tučné mořské ryby součástí vašeho jídelníčku alespoň 2-3x týdně, popřemýšlejte o OmegaMarine Forte+. Jde dokonce o nejprodávanější omega-3 na českém trhu, Omega-3 nenasycené mastné kyseliny mají pozitivní účinek na správnou funkci srdce, mozku a očí. Produkt se vyrábí z kvalitního rybího tuku s vysokým obsahem DHA a EPA kyselin přímo v Norsku.

Chrup jako vizitka

Velké množství peněz a hodně bolesti nám všem může ušetřit správná a pečlivá péče o chrup. Češi se od loňska seznamují s novinkou - ionizačními kartáčky z Japonska. Jmenují se IONICKISS a jsou skutečným parťákem na svém místě v čištění zubů. Vybírat můžete z několika variant – manuálních IONICKISS  Original ionizačních kartáčků nebo IONICKISS IONPA ionizačních + sonických. Proces ionizace, s nímž pro zajímavost pracoval už Einstein, mění iontovou vazbu mezi plakem a zubem a tím odpuzuje plak od povrchu zubu směrem k hlavici zubního kartáčku. Zjednodušeně řečeno, funguje podobně jako magnetická přitažlivost a technologie ionizace při odstraňování zubního plaku je přelomová.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články