Pomocník, který zastane tři domácí práce! Otestovali jsme pro vás vysavač BISSELL

Pomocník, který zastane tři domácí práce! Otestovali jsme pro vás vysavač BISSELL
Zdroj: redakce

Známe to všichni dobře. Podlaha jako by nebyla nikdy čistá! Takže je třeba zamést, vysát, a nakonec ještě vytřít. A tak pořád dokola. Anebo… Anebo tohle všechno nechat na jednom jediném šikovném pomocníkovi.

Speciální projekt
Speciální projekt 03. 12. 2022 08:00

V redakci jsme pro vás otestovali vysavač BISSELL® CrossWave® C6 Cordless Pro Wet & Dry, který vám ušetří opravdu hodně času. Poradí si nejen s pravidelným úklidem, ale i častými nehodami v domácnosti – vylitým pitím, nepořádkem po jídle a také s chlupy našich mazlíčků! Podlahu totiž vysavač nejen vysaje a vytře, ale také vysuší.

Tichý a lehký

V redakci jsme ho otestovali na různých podlahových krytinách – luxoval na linoleu, koberci i dlažbě. Byl to opravdu zátěžový test, zejména ve společné kuchyňce, která je velmi využívaná a po celém dni se tu nepořádek na podlaze nashromáždí. Obstál na výbornou!

redakce

Krásně padne do ruky, není těžký a hlučný a jednoduše se s ním manipuluje. Mimochodem váha vysavače je velmi důležitá, protože řada z nás dobře ví, že těžkého pomocníka raději necháme stát v koutě a použije raději klasicky smeták a kýbl. To je ale škoda!

BISSELL® CrossWave® C6 Cordless Pro Wet & Dry naopak můžete díky snadné manipulaci bez námahy použit po „kritických“ momentech, které v rodině nastávají – když přijdete z venku, kde bylo mokro a blátivo, po snídani, jejíž část skončila na podlaze…

Vyčistí se sám!

„Na každodenní úklid je to skvělý pomocník, který ušetří čas a práci díky trojkombinaci toho, co dovede - vysávat, vytírat a vysušit. Nestane se vám tak to, co při běžném vytírání, totiž že musíte čekat, dokud vám podlaha uschne,“ popisují testerky z redakce.

Bissell CrossWave Cordless C6 je navíc nově vybaven systémem FreshStart. Rotační kartáč, filtr i roztok pro samočištění vysavače v sobě mají antimikrobiální složku, která působí jako prevence proti množení bakterií a vzniku nepříjemného zápachu. A to s ohledem na uplynulé tři roky všichni určitě oceníme… Pro zajímavost, FreshStart komponenty jsou dostupné k zakoupení i samostatně a jsou plně kompatibilní i s ostatními modely vysavačů Bissell.

redakce

Testerky nadchla funkce automatického čištění. „To je bezkonkurenční. Žádné máchání hadru! Mám doma jiný tip vysavače, který luxuje a vytírá a automatické čištění nemá. Po každém použití ho proto musím vyčistit ručně…,“ popisuje jedna z testerek. Tento přístroj stačí po použití pouze rozebrat a jednotlivé části nechat vysušit.

redakce

Dalším ohromným plusem je, že voda, kterou se byt vytírá, je stále čistá. Vysavač totiž disponuje oddělenou nádržkou na čistou a špinavou vodu, takže vytíráte vždy tou čistou. Zmínit je třeba i to, že vysavač nemá šňůru, díky čemuž se s ním snadno pohybujete po bytě.

Plusy a mínusy vysavače Bissell CrossWave Cordless C6

+ vše v jednom – vysává, vytírá, vysušuje podlahu

+ nemá šňůru

+ má samočisticí režim a nádržku na čistou a špinavou vodu

+ padne do ruky a není těžký

– úklid nebyl stoprocentní v rozích místnosti

– výdrž baterie by mohla být větší, po použití se vysavač nabíjel čtyři hodiny, ale na menší byty výdrž postačí

redakce

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články