Praktické rady, jak na oteklé oči

Praktické rady, jak na oteklé oči
Zdroj: Depositphotos

Jak se bavit nevzhledných oteklých očí, které působí unaveným dojmem a přidávají vám roky navíc? Základem je především pravidelná péče, ale mohou pomoci i více intenzivní produkty určené pro pohotovostní použití. V článku najdete několik praktických rad, které vám mohou pomoci se zmenšením otoků okolo očí.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 19. 10. 2021 19:26

Pravidelná péče a dostatečná hydratace

Nejlepším způsobem, jak se zbavit váčků pod očima a nateklých víček, je především prevence. Ta spočívá v dostatečném odpočinku, pravidelném důkladném odličování pleti a hydrataci. Pleť je potřeba hydratovat nejenom vhodnými krémy, ale také zevnitř dostatečným příjmem tekutin. Zlepší se tak cirkulace krve a lymfy, což může mít pozitivní vliv mimo jiné právě i na kruhy pod očima. Mezi další způsoby pro efektivní boj proti kruhům pod očima, je zdravý pohyb na čerstvém vzduchu. Ten totiž opět podpoří cirkulaci tekutin v těle.

Produkty pro rychlou záchranu

Samozřejmostí by mělo být používání kvalitních krémů určených přímo na oční okolí. V ideálním případě by takový krém či sérum měl být součástí každodenní večerní či ranní rutiny péče o pleť. Pokud tedy řešíte, jak na oteklé oči a obecnou prevenci máte vyřešenou, bude ten správný čas na investování do kvalitní kosmetiky. Při výběru té správné varianty si nezapomeňte projít i dostupné recenze na daný produkt.

Výživné masky na oči

Kromě produktů, které budete využívat pravidelně, se hodí mít i malou výbavu pro větší vyživení očního okolí a silnější vzpruhu po náročné noci. Pořádná maska na oči s chladivým efektem či příměsí kofeinu může pomoci pro zmírnění otoků. Masky na oční okolí mají obecně jemné a šetrné složení plné nejrůznějších účinných látek pro maximální efekt. Pořídit si můžete masku v běžném balení, ale i praktická plátýnka či gelové půlměsíce pro rychlou aplikaci rovnou pod oči.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články