Připravena na léto. Buďte krásná a ve formě

Připravena na léto. Buďte krásná a ve formě
Zdroj: Pixabay

Jaro a blížící se léto přímo vybízí k tomu dostat se do kondice. Konečně můžeme na dlouhé procházky nebo si zaběhat, aniž by nám po chvíli mrzlo celé tělo, místo ve fitku si zacvičit hezky venku nebo vyrazit třeba na kolo.

Speciální projekt
Speciální projekt 02. 06. 2023 08:45

Udělejte si prostě jaro co nejhezčí. A vůbec nevadí, že na sport vás moc neužije, nakonec dělat si zásoby vitamínu D můžete na sluníčku i s drinkem v ruce!

Poklad Barbadosu s francouzským šmrncem

Pepr consulting

Bohaté tóny grilovaného kokosu a dřevité vanilky a k tomu zralé tropické ovoce. Taková je úvodní charakteristika exotického rumu Plantation Grande Réserve, který rozhodně nesmí chybět ve vašem domácím baru. Je blendem rumů, které zrály nejdříve na karibském Barbadosu a poté ještě jeden rok v sudech po koňaku Ferrand ve Francii. Seženete na www.warehouse1.cz.

Buďte v kondici!

Naturevia

Lepší kvalita života, nová energie a vitalita. Stojíte o tohle všechno? Tak pro to něco udělejte. Protože udržovat se v kondici je strašně důležité. Vsaďte na koenzym Q10 se selenem a vitaminy B1, E pro dobrou kondici. V inovativních veganských kapslích bez živočišné želatiny najdete extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10, získaného přírodním biologickým procesem bakteriální fermentace. Jde o tělu vlastní, okamžitě využitelnou formu koenzymu Q10.

Pojistěte si úspěch v práci

Svět minerálů

Každý z nás občas potřebuje v pracovním životě podpořit. Někdy se nám nedaří, máme toho až nad hlavu, nevíme kudy kam. Jenže kde najít pomoc? Spolehněte se na sílu a moc přírody, konkrétně minerálů. Pro každou profesi se hodí jiný kámen. Protože tak jako má každý krystal jedinečnou vibraci, barvu, tvar i účinky, tak i každé povolání vyžaduje jiné dovednosti. Tak je posilte správnými minerály.

Najděte kousek ráje

K Vechtru

Daleko od povinností, v malém ráji, kousek za Prahou. Hledáte přesně takové místo, kde si odpočinete, pobavíte se s rodinou nebo uspořádáte příjemné pracovní setkání? Našli jste ho! Jmenuje se K Vechtru a kromě celoročního bazénu s protiproudem, sauny a zastřešené terasy s grilem pro 12 osob, tady najdete ten pravý relax a čas jen pro sebe. A také možnost být zase na chvíli dítětem. Co říkáte na vlastnoručně na ohništi opečný buřt?

Zlepšete si kondici!

eobuv

Být ve formě a vypadat u toho velmi stylově? Žádný problém díky eshopu eobuv.cz. Pořiďte si tyhle kolečkové brusle, díky nimž budete při sportu naprosto jistě nepřehlédnutelná! Retro design a výrazná růžová barva, do které bude pochopitelně nezbytné sladit zbytek vašeho sportovního outfitu, budou určitě tou pravou motivací, proč vyrazit ven.

Buďte mistrem grilu

Extrakurzy.cz

Grilovací sezóna je v plném proudu. Už jste měli sýr, krkovici, klobásu a teď přemýšlíte, na co máte chuť? Nechte si poradit od toho nejlepšího! Honza Punčochář si pro vás v rámci Extrakurů přichystal skvělý kurz. Jmenuje se Chuť a vůně z grilu s Honzou Punčochářem. Vyzkoušíte si připravit dokonalé saláty, šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici či hovězí vysokou roštěnou, ale i dokonalý dezert v podobě grilovaných jablek s drobenkou a karamelem.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články