Problém v královské rodině?! Meghan a Harry chtějí trávit Vánoce v Kalifornii

Nesmíme zapomenout ani na velkolepou svatbu prince Harryho a Meghan Markle.
Zdroj: Profimedia.cz
Meghan Markle (narozena 4. srpna 1981) je manželka britského královského prince Harryho, vévody ze Sussexu, humanitární pracovnice a bývalá americká herečka. Celý její současný titul zní Její královská Výsost vévodkyně ze Sussexu.Narodila se v Los Angeles, kde také začala studovat herectví. V roce 2002 se poprvé objevila jako herečka, a sice v epizodě televizního seriálu General Hospital. Na snímku v seriálu Kravaťáci (2012).Její doménou byly právě seriály (Fringe, Hranice nemožného, Kriminálka New York apod.).Hrála však i ve filmech, například Šéfové na zabití.+ 7 fotek+ 8 fotek

Ve Velké Británii už se nějakou dobu šušká o pošramocených vztazích mezi princem Williamem a jeho mladším bratrem Harrym, který teď ještě asi trochu přilije olej do ohně. Podle posledních informací se totiž zdá, že Vánoce nebude trávit doma, ale v americké Kalifornii.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 13. 11. 2019 12:39

Meghan s Harrym a Archiem nejspíš stromeček ozdobí a dárky rozbalí za velkou louží. Právě Kalifornie je totiž domovem Meghaniny matky Dorii, která už pomalu začíná vyhlížet příjezd milované dcery a svého vnoučka. Do USA by měl královský pár vyrazit v polovině listopadu a za Atlantikem si všichni společně plánují užít šestitýdenní volno.

Chtějí čas pro sebe

„Vévoda a vévodkyně si vyberou tolik potřebný čas pro rodinu,“ uvedla reportérka Roya Nikkhah. Velkou radost z toho určitě bude mít i jejich malý syn Archie, který by tak měl své rodiče jen pro sebe.

Harry a Meghan v USA zároveň plánují oslavit tradiční americký Den díkuvzdání. 17. listopadu se Harry zúčastní předávání slavnostních cen OneSide v Royal Albert Hall, kde vzdá hold úspěchům mladých lidí, dobrovolníků a vybraných zaměstnanců, kteří v průběhu svého života překonali velmi náročné chvíle nebo mají průlomový talent zasluhující uznání.

Co na to královna?

Všeobecně se však očekávalo, že po této akci manželský pár zamíří zpátky domů do Velké Británie, aby společně s královnou a celou královskou rodinou oslavili Vánoce. Jenže to vypadá, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu místo cesty do Sandringhamu v Norfolku zůstanou za velkou louží a na vánoční svátky budou dělat společnost Meghanině matce Dorii.

Harry se v nedávném dokumentu svěřil, že se s bratrem Williamem odcizili, Meghan se zase netají tím, jak je pro ni ostře sledovaný veřejný život složitý. Chce se plně věnovat svému synovi a „úprk“ z reality jí dává ideální příležitost na chvíli vypnout a vyčistit si hlavu. Ale co na to řekne zbytek královské rodiny?

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA PŘÍBĚH MEGHAN JAKO Z POHÁDKY:

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články