Prokletí rodu Kennedyů: Bylo nalezeno tělo Maeve Kennedy McKean, vnučky Roberta F. Kennedyho

Prokletí rodu Kennedyů: Bylo nalezeno tělo Maeve Kennedy McKean, vnučky Roberta F. Kennedyho
Zdroj: archiv

Rod Keneddyů zasahuje jedna tragédie za druhou. A teď bohužel přibyla další. Policie našla tělo Maeve Kennedy McKean, vnučky bývalého senátora Roberta Kennedyho, která se společně se svým synem převrátila na kánoi. Pátrání po jejím osmiletém synovi Gideonovi však nadále pokračuje.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 07. 04. 2020 10:00

Maeve Kennedy McKean byla praneteří bývalého prezidenta USA Johna F. Kennedyho. Společně se synem Gideonem si hrála na zahradě s míčem, který spadl do vody. Proto nasedli do kánoe a chtěli ho z ní vylovit. Jenže to se jim stalo osudným.

Byli už moc daleko

Kánoe se s nimi v zálivu Chesapeake převrátila a oni se už nezvládli vrátit na břeh. „Dostali se moc daleko a už nebylo v jejich silách se vrátit,“ uvedl pro The Washington Post manžel Maeve David McKean.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suelta La Sopa (@sueltalasopatv),

Policie minulý čtvrtek rozjela rozsáhlé pátrání, během něhož se brzy našlo pádlo i loďka. Pobřežní stráž nasadila do akce lodě a vrtulníky, jenže během 26 hodin nenašla ani jedno tělo, a tak bylo v pátek pátrání přerušeno.

Chtěli jsme jim dát více prostoru

Jenže teď přišel zlom – jak uvedl portál eu.usatoday.com, bylo nalezeno tělo čtyřicetileté Maeve. „Byli jsme v karanténě v prázdném domě, který vlastnila matka Maevy Kathleen, v zálivu Chesapeake, a doufali jsme, že našim dětem poskytneme více prostoru, než jaký máme doma v DC,“ napsal David McKean na svém facebookovém profilu. „Nastoupili do kánoe, protože chtěli dostat míč. Jenže větrem nebo přílivem byli zatlačeni do otevřené zátoky. Asi o 30 minut později byli spatřeni člověkem, který je viděl daleko od břehu a zavolal policii,“ popsal David, co se vlastně stalo.

Naděje, že policie najde jeho manželku ještě živou, už bohužel zhasla. Tělo syna Gideona se ale ještě nenašlo.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články