S přezdívkou John John byl označen za nejkrásnějšího muže planety. Syn prezidenta Kennedyho zemřel tragickou smrtí ve vlastním letadle

Syn prezidenta Kennedyho byl časopisem People označen za nejvíce sexy muže.
Zdroj: Wikipedia.org
John F. Kennedy mladšíPrezident John F. Kennedy se synem.John Fitzgerald KennedyJohn Fitzgerald Kennedy byl oblíbeným prezidentem.+ 1 fotka+ 2 fotky

Syn amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho zažil svého otce jen do svých třetích narozenin. Od dětství ho Spojené státy přezdívaly „John John“, což vzniklo tak, že jeho jméno zkomolil rozhlasový reportér. V roce 1988 ho časopis People označil za nejvíc sexy muže, což bylo poprvé, kdy v čele žebříčku stál někdo, kdo nebyl herec. Zemřel v tento den v roce 1999.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 16. 07. 2018 17:34

Narodil se ve Washingtonu jen šestnáct dní po zvolení jeho otce americkým prezidentem. Bílého domu si užil jen tři roky. Celá Amerika ho přezdívala John John, jelikož tak jeho jméno omylem vyslovil rozhlasový reportér. Rodina mu tak neříkala, veřejnost ale ano.

Když byl 22. listopadu 1963 spáchán atentát na jeho otce, malý John osiřel sám s matkou. Pohřeb jeho otce se konal v den jeho třetích narozenin. Matka si později našla dalšího manžela a nejmladší syn Kennedyho se odstěhoval.

Cestoval po Indii, kde se setkal s matkou Terezou a dále se věnoval politickým projektům rodiny Kennedyů. V roce 1988 ho časopis People označil za nejvíc sexy muže a byl tak jediný v historii časopisu, kdo stanul v čele žebříčku a nebyl profesionálním hercem.

John Fitzgerald Kennedy mladší zemřel ve vlastním sportovním letadle, když ztratil prostorovou orientaci. Spoleně s ním v troskách letadla zahynula i jeho manželka Carolyn a švagrová Lauryn Bessett.


 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články