Romantické drama Vzkaz v láhvi: Herci Kevin Costner, Robin Wright Penn a Paul Newman dodávají snímku hvězdnou sílu

Kevin Costner a Robin Wright Pennová v příběhu o lásce ztracené a znovu nalezené. Americké romantické drama.
Zdroj: TV Nova
Kevin Costner a Robin Wright Pennová v příběhu o lásce ztracené a znovu nalezené. Americké romantické drama.Rozvedená Theresa Osborneová najde jednoho dne při pravidelném běhání po pláži láhev, kterou vyplavilo moře.Uvnitř je vzkaz od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí a svěří se s ním v práci, v redakci novin Chicago Tribune. Její šéf dopis uveřejní a ten se dočká nečekaného čtenářského ohlasu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Vzkaz v láhvi je klasické romantické drama s Kevinem Costnerem v hlavní roli. Jedná se o příjemný melodramatický, romanticky laděný snímek, ve kterém excelují skvělí herci, na jejichž výkonech je kvalita filmu postavena.

Petra Járková
Petra Járková 25. 03. 2020 16:00

Muž truchlící po svojí rodině Garret Blake staví lodě. To je pro něj snadné rozhodně více, než se zase postavit na nohy po těžké ztrátě. Naštěstí se ve vesnici, kde žije, objeví Theresa Osbornová. Jde o osamělou a rozvedenou ženu, která v městečku sbírá materiál pro noviny Chicago Tribune.

Nezůstávej v minulosti

Theresa ví, že Garret je ten muž, který napsal vzkaz v láhvi, který našla na pláži Cape Cod a díky němuž se do něj zamilovala. Je to příběh o lásce, ztracené i nalezené, podle bestselleru Nicholase Sparka. Je jen na tobě, jestli se uvězníš v minulosti nebo přijmeš budoucnost. Už si vyber a drž se toho, radí Garretův otec Dogde, kterého skvěle zahrál Paul Newman.

Pozvání na rande

Nejprve se tedy Garret chová odtažitě, ale když se Therese podaří získat pozvání na opravenou jachtu, sympatie se prohloubí a muž pozve ženu na večeři. Theresa mu tam chce prozradit, jak ho našla, ale protože stále mluví o bývalé manželce Catherine, jež zemřela před dvěma lety, nenajde k tomu vhodnou příležitost.

Nezvratný osud

Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy, a sama se s ním pohádá, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Nakonec se ale omluví a dokonce přijede za Theresou do Chicaga, kde se seznámí s jejím synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno náhodou objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde. Když se chce vrátit, je pozdě.

Motivy knihy

Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse.

NA SNÍMKY Z FILMU VZKAZ V LÁHVI SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA ROMANTICKÉ DRAMA SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články