Seznamte se s UFO 2. Profesionálem pro smart péči o pleť

Smart péče o pleť s UFO 2 od FOREO.
Zdroj: Smart péče o pleť s UFO 2 od FOREO.

Léto a sluneční paprsky si všichni užíváme, ale možná zapomínáme, že naše pokožka dostává zabrat. Přitom právě kůže je pro lidský organismus tak důležitá! Vždyť jde o ochranou bariéru mezi naším nitrem a okolními vlivy.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 08. 2021 15:00

Většina pokožky těla je skryta a chráně oblečením, nejvíce tak vystavujeme všem škodlivým vlivům, jako je znečištěné ovzduší a silné sluneční paprsky, náš obličej. Proto bychom o něj měli o to více pečovat a poskytnout mu především hydrataci, výživu a osvěžení.

Udělejte všechno proto, abyste své tváři zajistili to nejlepší a získejte domácího profesionála, který se o vaši krásu postará v rekordně krátkém čase. Věděli jste, že vám postačí jeden jediný a docela maličký přístroj, který vám navíc neuvěřitelně ušetří drahocenný čas?  Tím zázrakem je 2-minutová kompletní péče o pleť UFO 2 s inteligentními funkcemi, jako je termoterapie, široké spektrum LED světel, T-Sonická pulzace a kryoterapie.

Vyberte si odměnu

Právě tenhle unikátní pomocník si drží prvenství mezi ikonickými produkty švédské beauty-tech značky FOREO.  2-minutová kompletní péče o pleť UFO 2 bude tím, díky čemu se budete cítit skvěle i v měsících, kdy už bude letošní léto dávno minulostí.

Do konce srpna můžete navíc využít jedinečnou možnost a exkluzivní prázdninovou akci. Ke každému nákupu přístroje na nanášení masky UFO 2 si totiž můžete vybrat jeden z průkopnických produktů značky, inteligentní čisticí kartáček na obličej LUNA play nebo sonický elektrický kartáček na zuby ISSA play. 

Co je termoterapie

Jak už název napoví, termoterapie pracuje s teplem, konkrétně využívá proces zahřívání. Ten s pokožkou umí provést zázraky, zjemňuje ji a hydratuje a připravuje na lepší absorbci aktivních ingrediencí z pleťové masky, séra nebo vašeho oblíbeného krému. 

Přístroj na nanášení masky UFO 2 a jako dárek čistící pleťový kartáček LUNA play nebo sonický zubní kartáček ISSA play.

Přístroj na nanášení masky UFO 2 a jako dárek čistící pleťový kartáček LUNA play nebo sonický zubní kartáček ISSA play.

Je dokonce klinicky prokázáno, že přístroj na nanášení masky UFO 2 zvyšuje hladinu vlhkosti v kůži o neuvěřitelných 126%. A není to účinek jednorázový, ale dlouhodobý, vydrží po dobu až šesti hodin. Ti, kteří UFO 2 už vyzkoušeli, si pochvalují, že jejich pokožka je vyživená a na dotek výrazně jemnější.

Červená na štípance, modrá na akné

Díky rostoucímu zájmu o kryoterapii, jež dokáže zmenšit póry a zlepšit pružnost a pevnost pleti, si UFO 2 našlo fanoušky také mezi slavnými celebritami. Pomocník je překvapivě malý, ale neuvěřitelně výkonný. LED světelná terapie za vás bojuje proti známkám stárnutí, rozzáří pokožku, pomůže i při vyrážkách.

Každá LED barva umí pokožce pomoci jinak. Například modré světlo snižuje aktivitu mazových žláz a dokáže tak zmírnit výskyt akné, zelené světlo zklidňuje a sjednocuje tón pleti. Zejména v létě, když se potýkáme s obtěžujícími bodnutími od hmyzu, potom oceníme červenou barvu, která se osvědčila právě na štípance.

Zaujal vás jednak samotný přístroj UFO 2 pro smart péči o pleť, jednak i možnost získat spolu s ním jeden z dárků? Pojďme si je také trochu představit. Chytrý čisticí kartáček na obličej LUNA play je také malý, ale šikovný a zejména výkonný.

Čistící kartáček na obličej LUNA play od FOREO.

Čisticí kartáček na obličej LUNA play od FOREO.

Dovede vyčistit vaši pokožku, z níž odstraní až 99,5 % nečistot, odumřelých kožních buněk a zbytků make-upu, díky čemuž pomůže předcházet vzniku běžných kožních nedostatků, jako jsou ucpané póry, černé tečky a akné. 

Samozřejmostí každého člověka je opečovávaný chrup, neocenitelným pomocníkem se může stát druhý z nabízených dárků - sonický elektrický zubní kartáček ISSA play.

Sonický zubní kartáček ISSA play od FOREO.

Sonický zubní kartáček ISSA play od FOREO.

Jeho inovativní silikonový materiál je šetrný k dásním, ale nekompromisní vůči zubnímu plaku. A navíc... S ohledem na jeho atraktivní design se stane ozdobou každé koupelny.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články