Showman Daniel Nekonečný: Čím nás baví král solárek a ohňostrojů

Teplo, slunce, moře - to Dan miluje, u nás si ho vynahrazuje solárkem.
Zdroj: Facebook
Daniel Nekonečný je showman každým coulem.Nekonečný miluje barvy.V jeho mluvě najdete samé miláčky, koťátka a lásky.Jeho styl je neskutečný.+ 6 fotek+ 7 fotek

Solárková barva temně oranžová, zuby bělejší než sníh, nepřehlédnutelná žlutá barva a jasně poznatelná řeč s četným používáním slova miláčkové. Je sluníčkovější než jasný den s azurovou oblohou a snad nikdy nepřestává hýřit optimismem a pozitivní energií.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 31. 01. 2019 11:25

Dan Nekonečný vás prostě pobaví, ať chcete, nebo nechcete. Nejraději by žil v moři s delfíny a když otevře pusu, stříkají mu třpytky i z ní.

Zpěvák narozený v Boskovicích, který se ve skutečnosti jmenuje Daniel Konečný, na této planetě pobývá už 52 let a ani v tomto věku mu energie neubývá.

Stále působí jako mimozemšťan z galaxie Festival v Riu, tam by ho určitě adoptovali a dostal by čestné brazilské občanství. Stejně tak jako ocenění pyroman roku. Nějak si nedokážeme představit, jak tráví běžný den, nikdy jsme ho například neviděli jíst. Ovšem vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby byl živ jen z mořské vody a zpěvu delfínů. Evidentně to totiž prodlužuje mládí.

Na jeho nejšílenější módní kreace a vystoupení se můžete podívat ve fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články