Soutěžte o dva lístky na českou premiéru promítání filmu ze ságy Star Wars se živým hudebním doprovodem!

Soutěžte o dvě vstupenky na kultovní film Star Wars s hudebním doprovodem.
Zdroj: Star Wars
Soutěžte o dvě vstupenky na kultovní film Star Wars s hudebním doprovodem.Vychutnejte si neuvěřitelný zážitek.Star Wars je legenda mezi filmy.

V termínu 15. října se v pražské O2 areně uskuteční česká premiéra promítání filmu ze ságy Star Wars se živým hudebním doprovodem. Na obřím plátně diváci uvidí prvně natočený film série Star Wars s podtitulem Nová naděje. Film doprovodí kompletní symfonický orchestr, který zahraje mnohokrát oceňovanou hudbu skladatele Johna Williamse.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 09. 2018 14:08

Od doby, kdy měli fanoušci po celém světě možnost poprvé vidět film ze série Star Wars, uplynulo již více než 40 let. Film se stal kultem, ikonou a naprostým přelomem v oblasti kinematografie. Postavy, příběh i zpracovaní filmu zásadně změnily všeobecné vnímání a přistupování k filmu jako takovému. Důležitou součástí filmu se stala také nezapomenutelná a všeobecně známá hudba skladatele Johna Wiliamse.

Pokud vyhrajete, budete mít možnost film zhlédnout na obřím plátně a za doprovodu živé hudby v podání respektovaného orchestru The City of Prague Philharmonic Orchestra - Filharmonici města Prahy pod vedením dirigenta Christopha Eliota. Pro fanoušky v České republice je to poprvé, kdy bude jeden z dílů Star Wars takto uveden.

"Jsme potěšeni, že budou mít fanoušci Hvězdných válek poprvé v České republice možnost vidět legendární film se živou hudbou. Od prvních melodií až po poslední notu z pera Johna Williamse se jedná o naprosto přelomové dílo, které změnilo vnímání filmové hudby," řekl za Disney Channel, jenž vlastní práva na film, Grant Watmuff.

Pražský koncert se uskuteční v termínu 15. října 2018. Bude se jednat o velký zážitek spojený s poslechem ikonické hudby a podívanou na kultovní snímek.

Pokud chcete vyhrát dvě vstupenky na tuto velkolepou akci, stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku:

Jak se jmenuje hudební skladatel, který složil ikonickou hudbu k filmům Star Wars? 

A - John Williams

B - Ennio Morricone

Své odpovědi zasílejte na mail redakce@extra.cz do pátku 5. 10. 2018.

Přejeme hodně štěstí a výherci nezapomenutelný kulturní zážitek.

Advertorial

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články