Speciální akce Xiaomi. K novému telefonu dostanete robotický vysavač zdarma

Speciální akce Xiaomi. K novému telefonu dostanete robotický vysavač zdarma
Zdroj: xiaomicesko.cz

Novinky řady Xiaomi Xiaomi 12T slavnostně vstupují na trh. Nejvyšší modely Xiaomi 12T Pro firma poprvé vybavila bezkonkurenčním 200Mpx fotoaparátem. První zájemci navíc ke každému telefonu dostanou robotický vysavač zdarma.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 17. 10. 2022 10:13

Nejvyšší model Xiaomi 12T Pro překonává konkurenci nejen obřím snímačem, ale i bleskovým nabíjením rychlostí 120 W, špičkovým 120Hz AMOLED displejem a v neposlední řadě také extra výkonným čipem Snapdragon 8+ gen 1. Xiaomi 12T nyní pořídíte už za pouhých 14 490 Kč (8 GB RAM, 128 GB úložiště). Běžná cena vysavače Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite je 5 790 Kč, ale v rámci speciální akce, která trvá do 30. října 2022 jej zájemci k jakémukoliv telefonu Xiaomi řady 12T obdrží zcela zdarma. Nejvyšší model Xiaomi 12T Pro vyjde na 18 990 Kč (8 GB RAM, 256 GB úložiště). 

Telefony Xiaomi řady 12T s robotickým vysavačem zdarma výhodně seženete například na oficiálním e-shopu společnosti www.Xiaomicesko.cz

xiaomicesko.cz

Ve tmě i v protisvětle

Mobilní novinka od Xiaomi na prvním místě vyniká profesionální sadou fotoaparátů. Už hlavní snímač o velikosti 1/1,22 palce, s pixely o velikosti 0,64 μm, dvounásobný zoom a podpora optické stabilizace ukazují, že to Xiaomi s fotografováním myslí opravdu vážně. Pozadu však nezůstávají ani ostatní tři fotoaparáty. Ultraširoký s rozlišením 8 Mpx, 2Mpx makro snímač i „selfíčkový“ přední fotoaparát s 20Mpx senzorem. Výsledné fotografie jsou ostré a dokonale barevné i za těch nejtěžších světelných podmínek. 

Xiaomi si skvěle poradí jak s nedostatkem světla, tak naopak i s jeho nadbytkem, a dokonce i s přímým protisvětlem. Zvládne spolehlivě zachytit prchavý okamžik východu nebo západu Slunce a dokonale ostrý snímek pořídí díky stabilizaci a slučování pixelů i ve tmě. Rychlé ostření funguje za všech okolností. Filmaři také ocení možnost natáčení videa v rozlišení až 8K . 

xiaomicesko.cz

Mega výkon už za 19 minut

Telefon pohání špičkový Snapdragon 8+ Gen 1 od Qualcommu, postavený na 4nm technologii. Xiaomi se zároveň u nového modelu podařilo snížit spotřebu energie CPU i GPU. Přístroj se nezadýchává a nepřehřívá ani při hraní těch graficky nejnáročnějších her. 

Energii zařízení dodává 5000mAh baterie, kterou lze díky 120W HyperCharge nabíjení dostat z nuly na 100 % kapacity za pouhých 19 minut. Xiaomi 12T Pro nabízí vůbec nejlepší výdrž baterie mezi telefony Xiaomi. 

Ke kvalitnímu telefonu patří i špičkový displej. Xiaomi disponuje 6,67" CrystalRes AMOLED zobrazovačem s rozlišením 1220p a schopností přesně vykreslit více než 68 miliard barev. Zobrazovací frekvence displeje je až 120 Hz a adaptivně se upravuje podle toho, zda telefon zrovna používáte ke čtení, práci nebo hraní her. 

xiaomicesko.cz

Jen to nejlepší

Xiaomi 12T Pro nabízí vše, co od špičkového mobilního telefonu očekáváte a ještě něco navíc. Skvěle fotí i natáčí v 8K, dlouho vydrží, super rychle se nabije, zvládne i náročné hry a je spolehlivý při práci. Samozřejmostí je možnost používání dvou SIM, podpora 5G i kvalitní sestava dvou reproduktorů Harman Kardon s Dolby Atmos. O dostatečný výkon se postará 4nm Snapdragon čip v kombinaci s 8 nebo i 12GB RAM. K uložení dat pak slouží až 256GB interní paměť. Bezpečnost zajišťuje snímač otisků prstů na obrazovce. Odolnost telefonu má na starosti Corning Gorilla Glass 5 pokrývající celý displej. 

xiaomicesko.cz

Výhodný bundle s robotickým vysavačem a mopem Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Lite

Od 12. do 30. října je možné si mobilní telefon z řady 12T pořídit ve výhodném balení společně s robotickým vysavačem a mopem Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Lite. Tento výkonný pracant disponuje 450ml nádobkou na prach, 270ml nádržkou na vodu s elektronickým ovládáním a třemi režimy úklidu: Vysávání / Vytírání / Vysávání a vytírání. Akce probíhá u vybraných prodejců, na oficiálním e-shopu společnosti Xiaomicesko.cz do 30. října 2022 nebo do vyprodání zásob.

xiaomicesko.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články