Startuje projekt SuperWoman: Lifee.cz přináší unikátní příběhy a umělecké fotografie nejúspěšnějších žen Česka

Magazín Lifee přichází s novým projektem SuperWoman, ve kterém představí nejvlivnější české ženy a jejich životní příběhy. Již brzy se můžete těšit na sérii unikátních podcastů, doplněných uměleckými fotografiemi žen, které udávají tón v byznysu, ekonomice, umění a dalších sférách.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 06. 10. 2022 17:45

SuperWoman, to jsou pro nás ženy s obdivuhodnými vizemi, fenomenálním úspěchem i velkým srdcem. Výjimečně úspěšné ženy vám prozradí v podcastových rozhovorech, kudy vedla jejich cesta na vrchol i jaké hodnoty vyznávají. Co je zdrojem jejich energie a radosti.

Čeká vás pořádná dávka motivace od těch nejlepších, které hýbou českým byznysem a vynikají ve svých oborech.

[caption id="attachment_416667" align="alignnone" width="797"]Lifee/Lucie Robinson Taťána le Moigne na uměleckém snímku fotografky Lucie Robinson[/caption]

Jedinečné fotografie Lucie Robinson

K projektu SuperWoman jsme přizvali jednu z nejlepších českých fotografek Lucii Robinson, kterou považujeme za SuperWoman. Dokáže svým objektivem zachytit ženy v jejich přirozené kráse a podstatě. Její práce se vyznačuje čistotou obrazové kompozice a podtrhuje ji noblesní a kreativní přístup, který dokáže při focení hravě vytvořit.

Každá fotografie Lucie Robinson je sama o sobě uměleckým dílem, které by mohlo zdobit stěny slavných světových galerií. Její fotografie obdržely řadu domácích i mezinárodních ocenění jako například na festivalu Festival international de mode et de photographie v Cannes v roce 2006.

[caption id="attachment_422815" align="alignnone" width="676"]Lifee Taťána le Moigne v podcastu se šéfredaktorkou Markétou Behinovou[/caption]

Podcast s nejvlivnější ženou českého internetu

Jako první ocení naše redakce titulem SuperWoman ředitelku společnosti Google, paní Taťánu le Moigne. Královna českého internetu prozradí v podcastovém rozhovoru začátky své kariéry, osobní návod k úspěchu i štěstí a nechá nahlédnout také do svého soukromí. Společně se svým synem a manželem podnikla tříměsíční cestu kolem světa a povypráví i o své překrásné zahradě, která se stala její oázou klidu a radosti.

Projekt SuperWoman včetně podcastu a série uměleckých fotografií najdete již brzy na webu Lifee.cz.

Související články

Další články