Svatební sezóna se blíží! Darujte novomanželům originální dárek. Možná bude milionový!

Svatební sezóna se blíží! Darujte novomanželům originální dárek. Možná bude milionový!
Zdroj: Sazka

Ke svatbě patří spousta tradičních her, které nesmí chybět. Co takhle ale vyzkoušet něco nového? Roztočte svatební kolo štěstí a třeba novomanželům splníte nejtajnější přání! Tato hra zaručeně nenechá svatební hosty v klidu. A možná se jim z výhry v této originální hře zatočí hlava.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 27. 06. 2023 12:05

Všichni dobře známe uklízení rozbitého talíře, ani hod kyticí a krájení dortu nemohou na žádné svatbě chybět, trochu méně je možná známé sundávání a hod podvazkem. Oblíbenou zábavou je i svatební kvíz se zvedáním střevíčků a bot, o trochu méně už je dnes oblíbený svatební kočár. Pokud ale chcete se svatební zábavou opravdu zazářit, vyzkoušejte svatební kolo štěstí. Tato hra je originální, neotřelá a svatebčany určitě nenechá chladnými.

Jak na to?

Příprava je jednoduchá. Použijte otočný servírovací tác (koupíte třeba v IKEA) a na větší část připevněte lepicí gumou nebo oboustrannou páskou do kruhu losy. Na menší část tácu připevněte kruh s šipkou a celé svatební kolo štěstí umístěte na malířský stojan. Použijte různé druhy losů, skvěle se hodí třeba Rentiér a Super Zlatá rybka, neuděláte chybu ani s Velkou Černou Perlou či losem Mates. Fantazii se ale meze nekladou. Celý postup i s video návodem najdete na sazka.cz.

Výhry, ze kterých se zatočí hlava

Je jen na vás, jak hra bude probíhat. Kolem mohou točit pouze novomanželé, ale můžete zapojit i všechny svatebčany — točení si zaslouží splněním nějakého úkolu. Tahle varianta bude určitě veselejší. Jisté ale je, že s trochou štěstí bude na jednom z losů taková výhra, až se všem zatočí hlava.

Šťastný vstup do manželství

Umíte si představit lepší vstup do manželství než vyhrát miliony korun, auto a dovolenou nebo třeba měsíční rentu na pět let? To vše se může splnit lusknutím prstu. Díky svatebnímu kolu štěstí může být tato svatba milionová.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články