Talent hereckých klanů? Legendární Werichovi, upovídaní Filipovští nebo komedianti Paulovi

Jan Werich se svou dcerou Janou
Zdroj: Facebook
Jana Paulová je rozená komediantkaKlan Štěpničkových je plný umělcůFrantišek Filipovský patřil mezi legendy českého filmuJan Werich s dcerou Janou, která nechtěla být herečkou+ 6 fotek+ 7 fotek

Slavné děti slavných rodičů. Takhle by se daly nazvat herecké klany, které hýřily uměleckým a komediálním talentem. Pojďte se spolu s námi podívat na ty nejoblíbenější herecké rodiny.

Petra Járková
Petra Járková 29. 05. 2019 08:00

Zdeněk Štěpánek a jeho děti Jana, Petr a Martin

Tři ze čtyř dětí slavného herce Zdeňka Štěpánka se věnují divadlu nebo filmu. Jen Kristina se herectví nevěnuje.

Jan Werich a dcera Jana

Být dcerou hereckého génia nemusí být vždy úplně snadné. Werichova dcera Jana nikdy herečkou být nechtěla, chtěla se stát překladatelkou. Poslechla ale přání svého otce a začala hrát.

Jiřina Štěpničková a syn Jiří

Jejich vztah nebyl vůbec jednoduchý. Jiří své matce vyčítal věznění za nelegální přechod hranice a to jejich pouto zpřetrhalo. Nic to ale nemění na tom, že se v Jiřím maminčiny geny nezapřou.

František Filipovský a dcera Pavlína 

Když chtěla být Pavlína Filipovská jako malá pošťačkou, prodavačkou nebo veterinářkou, její otec měl radost. Nakonec to skončilo stejně tak, že se Pavlína přihlásila na DAMU. Sice jí tam nevzali, ale svůj sen stát se herečkou si stejně uskutečnila.

František Paul a dcera Jana

František Paul byl především komediant a stejně tak jeho dcera Jana tíhne ke komediím. I Janina maminka byla umělkyně - operní subreta. Herečka je ze šesti dětí a jen ona hraje, což se prý ze začátku mamince nelíbilo.

PODÍVEJTE SE NA HERECKÉ RODINY, KTERÉ MAJÍ TALENTU NA ROZDÁVÁNÍ!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články