Tato aplikace vám řekne, zdali se na světě toulá vaše „dvojče“

Dvojčata? Vizuálně ano, pokrevně ne.
Zdroj: Abcnews.com
Tato aplikace vám řekne, zdali se na světě toulá vaše „dvojče“Tato aplikace vám řekne, zdali se na světě toulá vaše „dvojče“Tato aplikace vám řekne, zdali se na světě toulá vaše „dvojče“Tato aplikace vám řekne, zdali se na světě toulá vaše „dvojče“+ 1 fotka

Je jedno, zdali jste učitel, generální ředitel, bezdomovec nebo kriminálník. Všechny nás něco spojuje – minimálně máme stejného předka. Ne nadarmo se o lidech říká, že jsou kapkami v moři. Aplikace Twin Strangers to dokazuje.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 04. 2017 11:16

Nahrajete profilové fotky a vyplníte základní informace o sobě. Z nabídky potom zvolíte takové části obličeje, které jsou nejvíce podobné těm vašim. Je váš obličej oválný, nebo spíše hranatý? A co nos? Jste pyšnou majitelkou orlího, nebo pršáčku?

Aplikaci bude ještě zajímat tvar vašich rtů, očí, obočí, rasa a rodná země. Dáte vyhodnotit… a hon na ztracené dvojče může začít!

Server Now I've Seen Everything natočil video ze setkání některých těchto identických lidí. Jejich reakce jsou úžasné. A mnohdy dojemné.

Jen těžko lze uvěřit, že se na světě potuluje někdo téměř identický, aniž by v sobě nesl poměrnou část vaší DNA. Což pochopitelně vyvolává řadu otázek… na něž zřejmě nikdy nedostaneme odpověď.

Zajímá vás, jestli máte dvojče, o němž nevíte? Pak zamiřte na stránku Twin Strangers. A seberte odvahu neznámé dvojnici nebo dvojníkovi napsat.

Mrkněte také do galerie na dvojnice, které se setkaly prostřednictvím této aplikace.

Zdroj: Now I've Seen Everything

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články