Miliardář Povlsen přišel loni během teroristických útoků na Srí Lance o tři děti. Teď jeho manželka porodila dvojčata

Miliardář Povlsen přišel loni během teroristických útoků na Srí Lance o tři děti. Teď jeho manželka porodila dvojčata
Zdroj: Pixabay.com

Život někdy píše neuvěřitelně složité příběhy. Jeden takový si prožil i dánský miliardář Anders Holch Povlsen, který se svou manželkou při loňských teroristických útocích na Srí Lance přišel o tři děti. Jen těžko si lze představit, co rodina v onu chvíli prožívala a jak těžce se se ztrátou milovaných dětí musela vyrovnávat. Nyní se ale všechno obrátilo k lepšímu, manželům se totiž narodila dvojčátka, která, společně s ještě jedním starším sourozencem, rodičům opět naplní život radostí.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 12. 03. 2020 11:18

Povlsen je největším soukromým vlastníkem půdy ve Velké Británii. Aktivit má ale o mnoho víc. Je i generálním ředitelem a jediným vlastníkem maloobchodního řetězce oděvů Bestseller, největším akcionářem britského internetového prodejce Asos a druhého největšího německého prodejce oblečení Zalando.

Přes 250 obětí

Dokáže si koupit cokoliv na světě, ovšem některé věci ani on sám nezmůže. Jeho tři děti se loni staly oběťmi bombových útoků na Srí Lance, během nichž teroristé krvelačně běsnili v kostelech a hotelech, v nichž byl zrovna Povlsen s celou svou rodinou. Rodiče tak navždy ztratili pětiletého Alfreda, dvanáctiletou Agnes a patnáctiletou Almu. Spolu s nimi útokům podlehlo ještě více než 250 dalších lidí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený News Paper On (@newspaperonpy),

Ovšem po necelém roce se jejich srdce zase zalila láskou, kterou jim do života vnesla malá dvojčátka. Tuto radostnou zprávu světu oznámila jejich soukromá sekretářka Kristine Mønster. „Rodina zdraví tyto dva malé zázraky celým svým srdcem,” napsala.

Jejich srdce se opět naplní

„Jsou nadšení, že dívky jsou novou součástí rodiny, která potvrzuje život,” dodala Mønster. Potvrdila i to, že paní Povlsenová měla bezproblémové těhotenství a celý porod se obešel bez komplikací.

Jejich pozornost se tak nyní bude točit kolem narozených dvojčátek a dcery, která jako jediná z dětí přežila bombový útok. Jejich srdce se snad opět naplní a ochrannou hůl nad nimi budou držet jejich tři andílci, kteří už je bohužel pozorují jen z druhého břehu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články